Şimdi Ara

Ünüversiteler için yardım Lütfen !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ! Ben Şuan 12.sınıf MF öğrencisiyim ve bu sene sınava girip ün. seçecem ancak benim istediğim İstanbul Gelişim Ünüversitesi Odyoloji bölümü ve ben ygs-2 den ücretli olarak okumak istiyorum puanına baktım ygs-2 247 puan istiyor acaba gideyim mi? Gitmeyeyim mi? Nedeniyle yazarsanız sevinirim

• gitme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim burda benim senin adına meslek seçmem sence ne kadar doğru olur? meslek neye ilgin olduğuna göre seçilir. 3 idiots u izlemişsindir. adam mühendisliği bırakıp fotoğrafçı oluyor. biraz abartı olsada ordaki dogrusudur. cevabı sen vereceksin. ben o bölümün içeriğini pek bilmiyorum. ama duydugumu göre "3 bin maaş ile direk işe başlıyorsun işinde röntgen çekmek yiaa" diyen elemanlardan etkilendiysen yapma. bir arkadaşım parası güzel çalışma saatleri güzel diye vanda mat öğretmenliğine gitti. 1. sınıfı bitirince bölümden ayrıldı ve tekrar sınava girdi. şimdide parası iyi diye ee mühendisliği okuyor. ne kadar faydalı olacaksa artık... demem o ki seçerken sadece ilgi alanlarına bak. çok uzattıysam affola. soruların olursa sorabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.