Şimdi Ara

Upgrade mi yoksa sıfırdan kurulum mu daha sağlıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 kurmak için pcde bulunan işletim sistemini kaldırmaya, yani format atmaya gerek olmadığını duydum. Yani upgrade yapma imkanımız varmış. Ben şimdi XP home edition 32bit kullanıyorum ve windows 7 ultimate 64bit kurmak istiyorum. Format atıp sıfırdan kurmak mı daha sağlıklı olur sistem için, yoksa upgrade yapmak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: spandauer

Windows 7 kurmak için pcde bulunan işletim sistemini kaldırmaya, yani format atmaya gerek olmadığını duydum. Yani upgrade yapma imkanımız varmış. Ben şimdi XP home edition 32bit kullanıyorum ve windows 7 ultimate 64bit kurmak istiyorum. Format atıp sıfırdan kurmak mı daha sağlıklı olur sistem için, yoksa upgrade yapmak mı?

tabii ki sıfırdan kurulum..
  • Hard diskte onlarca ISO formatında 7-8 gblik oyunlar var da, dvd almaktan üşenip sorayım dedim
  • 32 bit kurulu ise 64 bit upgrade yapamazsın.
    mecburi format atmalısın.yani mecburen sıfırdan kuracaksın
  • Anladım, teşekkürler.
  • Vista starter ve xp'lerde upgrade kuruum yok direk temiz kurulum var diye biliyorum.Onla ilgili bi tablo vardı nette bulamadım şimdi
  • XP den W7 ye upgrade mümkün değil. upgrade için en azından vista home premium gerekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Upgrade mi yeni platform mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vista home basic var, windows 7 ye yükseltme yapabilirmiyim?
  • Windows yeni bir işletim sistemi ile karşımıza çıktığında genelde eski sürümü update seçeneği ile gelir ancak bu işlemi sağlıklı bir biçimde yaptığı tartışılır. Bazı sistemlerde sorunsuz yükseltme yaparken bazılarında kurulu programlarla uyumsuzluk çalışmama sorunları ile karşılaşılır. Önemli dosyalarının yedeğini aldıktan sonra update seçeneğini bir deneyin sonuç negatif olursa sıfırdan kurulum en iyi çözümdür.

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.