Şimdi Ara

Upload Hızı 0 !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
10.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok büyük sorun bence bu ... Youtube a 30mb video upload edicem 1 saat diyor ,, önceden böyle değildi ...
    İnternette hız test sitelerinde hızımı kontrol ettim güzel fakat upload hız testine gelince her sitede hata veriyor. upload hızım 0 , hiç yükselmiyor
    Kablolarda mı sorun var?
    Yardımcı olursanız sevinirim :)

• Hat değerleriniz nasıl gözüküyor? Ne zamandır bu sorunu yaşıyorsunuz? Kablosuz bağlanıyorsanız kablolu olarak bağlanma imkanınız var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    Normalde internet hızım 16mbps di . Suanda AKK deyim biliyorum ama AKK de 0 mb upload hızı olmazdı

Testlerdeki Hep değerlerim şunlar
    İndirme Hızı 2.3mb
    Upload 0 mb (Hatta bunu ölçmüyor bile buna tam gelirken hata veriyor )
    Ve bilgisayardan bağlanıyorum modemim var kabloluyum .
    Acaba virüs mü var . Yoksa başka birşey varm ı
  • benmayu B kullanıcısına yanıt
    Modem değerleri nasıl gözüküyor? Başka bir bilgisayar veya telefonla test etme imkanınız var mı? Ayrıca normalde ayın 1 inde yenileniyor akk. Akk de olmamaniz lazım.

işte bende bundan bahsediyorum ayın 1i sabah kalktım bakim dedim hala eski hızında... TTNet kullanıcısyım. Ev telefonundan modeme bağlanan bütün kabloları çıkarıp taktım temassızlık filan varmı diye yok hala eski hızında
    Ve ayrıca Cep telefondan hız testi yaptım sonuçlar
    Ping 141ms
    Download 2.46 mbps
    Upload 0,07 Mbps ,(Bu upload da 0 dan aniden 7 ye yükseldi)
    Yazılımsal sorundan dolayı hızınız düşük geliyor olabilir. Müşteri hizmetleri ile konuşun bi.

Genel virüs taramsı yapıyorum . belki interneti engelleyen birşey vardır
    Malwarebytes AdwCleaner:https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/
    Tüm programlarını kapatıp bununla tarama yap ama kaç tehdit bulduğu önemli. Çünkü sorunun büyüklüğü tehdit sayısına göre değişiyor.
  • Speedtest'in beta sürümünden kaynaklı olabilir. Bende de oradan hız testi yaparken upload kısmı ya hata veriyor ya da çoğunlukla 0'da duruyor.
  • Reaktans kullanıcısına yanıt
    evet olabilir sonra ttneetin sitesindeki hız testine gittim tuhaf şey
    hız speed testeki gibi aynı fakat upload hızını ölçüyor ama 0.07 mbps gösteriyor
    işin tuhaf yanı bugün ayın 1 i ve akk yenilenmedi :D
  • denedim 32 tane tehdit buldu sildim ve reset attım ama çözüm olmadı
    Başka bir cihazda denediniz mi?
    Cep telefonuna Avast Wi-Fi Finder indir ve hızına bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 1 Nisan 2017; 16:8:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefondan denedim
    2.32 mbps download
    upload 0,00 mbps oluyor tam son salisede 0.07 mbps oluyor
    TTNET ile görüşün. Sorun TTNET'de.

• Bu sorun yaklaşık 2 aydır yaşanıyor. Ben fibernet üyesiyim TTNET'te VDSL sinyal ile hizmet alıyorum. Normalde 22 down - 1.8 up görürken geçtiğimiz 2 ay öncesine kadar 2 aydan bu yana 17 down 0.90 up görüyorum. AKK ye girdiğim zaman aynı durum bende de var down 2.5 up 0 hatta ölçüm bile yapılamıyor.

Ben bunu önümüzde ki ay devreye girecek olan AKK düzenlemesine bağladım çünkü hat değerlerinde bir sorun yok. TTNET herhangi bir sorun görmediğini söylüyor. Bakalım 1 mayıstan sonra neler olacak.
  • turn table kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir söz var sanırsam "para verip rezil olmak"...
    Hayır anlamadığım şey bugün ayın1 i ve akk bitmesi lazım bende hala hız aynı ve hız daha çok düştü 1.90 mbps oldu . Yarında akk de olursam kabloları denetlicem oda olmazsa TTNet i ararız artık
  • Aynı sorun ben de yaşanıyor ve müşteri hizmetleri hiçbir şeyi anlamıyor. Acaba sorunu çözebildiniz mi veya sorun neden kaynaklanıyor.
  • Ayni sorun bendede var 70 kb upload dustu 10 15 e ttnet akn icin hazirlik yapiyor sanirim

• benimde upload 0 ama turknetim. tabi buda turktelekom altyapısı olduğu için benide ilgilendiriyor. online oyunlarda sürekli kopmama neden oluyor. pubgde kötü sinyal discordda bağlantı sinyali düşüklüğü uyarısı yapıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.