Şimdi Ara

usb 3.0 hız düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar msi ge 60 apache gamingi laptopum var usb 3.0 portalı ver ve bende toshiba 2 tb harici hdd var önceden çok hızlıydı ama bu aralar çok yavaş yazım hızı yapıyor yani baştan 120 lerle gidiyor giderke düşüyor 25 mb oluyr baştan tera copy kullanıyordum belki onda sıkıntı var diyordum sildim windowsun kendi kopyalaması ile kopyalıyorum anı gibi hdd nin ıyığına bakıorum hep yanıp snmüyor yanıp yanıp duruyor sonar tekrar yanıy ne olabilir acab hdd mi portlarda mı sıkıntı var yada hızı düşüren birşey mi var / usb 3 dirverini yenisini kurdum aynı lütfen yardım edin

• bilen yokmu
  • yardım edecek yokmu
  • vallahi anakart usb 3.0 destekliyor. Harici usb 3.0 ön yuvası aldım anakarttan bağlantı çektim bağladım. Gittim bide usb 3.0 sandisk cruzer 16 gb flash bellek aldım. Yetmedi gittim corsair gs 2.0 120 gb ssd aldım. SSD'den flash belleğe aktarım hızım 6mb
  • sizinkisi d ahada kötü yok eskiden böyle birşey yoktu dedğim gibi durup durup yanıyor bilen yokmu sistemde mi problem var acba
  • up
  • ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet bilen yokmu
  • ??
  • up up
  • Yeni bir kullanıcı açarak o kullanıcıyla login ol. ve kopyalamayı tekrar dene.Sonuç başarılı olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için sağolun peki neden öyle olmuş olabilir acaba ne engelliyordur lütfen yarıdm
  • up
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    Konuyu sürekli hortlatmazsanız iyi olur aksi halde ban,engel yiyebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_35949583/tm.htm
    9] Açtığınız bir konunun ilgi görmemesi sonucu, aşağıya düşmesi durumunda, ısrarla gereksiz mesajlar yazmak (smile koymak,"up,güncel" yazmak v.b.)yasaktır. Bu şekil davranışta bulunarak konuyu üste taşımanız flood suçundan uyarı almanıza neden olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RisKoF -- 30 Ocak 2015; 0:44:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

vallahi anakart usb 3.0 destekliyor. Harici usb 3.0 ön yuvası aldım anakarttan bağlantı çektim bağladım. Gittim bide usb 3.0 sandisk cruzer 16 gb flash bellek aldım. Yetmedi gittim corsair gs 2.0 120 gb ssd aldım. SSD'den flash belleğe aktarım hızım 6mb

konu sahibi:eğer küçük dosyaları gönderiyorsanız yazma hızı düşür yani 1 gblik tek dosyayı yazmak 1 gblik 100 dosyayı yazmaktan kolaydır
    harici hddde bad sector olabilir hd tune ile bakmanızda yarar var

alıntı: sandisk flash ucuz bir şeyse normaldir adı usb 3tür sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: RisKoF

Konuyu sürekli hortlatmazsanız iyi olur aksi halde ban,engel yiyebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_35949583/tm.htm
    9] Açtığınız bir konunun ilgi görmemesi sonucu, aşağıya düşmesi durumunda, ısrarla gereksiz mesajlar yazmak (smile koymak,"up,güncel" yazmak v.b.)yasaktır. Bu şekil davranışta bulunarak konuyu üste taşımanız flood suçundan uyarı almanıza neden olur.

kuralları biliyorum ama acilherkes up çekiyor onun için yapmak zorunda kalıyorum bunnu için üzgünüm.o değilde bunun yönetcinini uyarması lazım siz neden böyle bir şeye gerek duydunuz

• Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    yöneticiye şikayet edip onun bulunmasını mı istiyorsunuz binbaşım
  • yok kardeş başkalarında öyle sorunu varsa çözülsün istiyorum bilen yokmu
  • sorun dıslde oalabılrmı acaba dolulugndan boyle yapıyr olablrmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bilen yokmu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.