Şimdi Ara

Upload Hızı En İyi Olan Tarife Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Upload hızı iyi olan ve upload miktarında sınır bulunmayan en hesaplı tarife hangisi?

Gerçek upload hızı değerlerini de belirtirseniz sevinirim.

• mor hocam 4096/1024 100kps upload hızı var ttnet sınır yok uploada işine uygun değil ama
  • 100 Kbps yetersiz gelir ama. Şu fiber internetteki hızları merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inzell

100 Kbps yetersiz gelir ama. Şu fiber internetteki hızları merak ediyorum.

bunu araştırabilirsin herşeye konu açılmazki superonline max 5 mbit upload metronet 10 mbit upload

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 3 Eylül 2010; 20:58:35 >
  • vps kirala daha iyi

50 liraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

bunu araştırabilirsin herşeye konu açılmazki superonline max 5 mbit upload metronet 10 mbit upload
    5 Mbit yazdığını ben de gördüm elbette. Mesele o değil, kaç kbps hızında yüklüyor kullananlar.
    Fiber internet kullanıp 720p ve 1080p filmleri çıkar çıkmaz yükleyen arkadaşlar biliyorum, ben onların görüşlerini almak istemiştim, herşeye konu açılmaz diye atlayanlar merağımı gidermiyor malesef.

@ogameci: 50 liraya kiralayacağın sunucunun upload hızı güzel olabilir, ama RAM, HDD ve sana ayrılan CPU pek de performanslı olmaz gibi geliyor. Anca dedicadet kiralamak gerek yüksek bir performansta bu işi yapabilmek için diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

5 Mbit yazdığını ben de gördüm elbette. Mesele o değil, kaç kbps hızında yüklüyor kullananlar.
    Fiber internet kullanıp 720p ve 1080p filmleri çıkar çıkmaz yükleyen arkadaşlar biliyorum, ben onların görüşlerini almak istemiştim, herşeye konu açılmaz diye atlayanlar merağımı gidermiyor malesef.

@ogameci: 50 liraya kiralayacağın sunucunun upload hızı güzel olabilir, ama RAM, HDD ve sana ayrılan CPU pek de performanslı olmaz gibi geliyor. Anca dedicadet kiralamak gerek yüksek bir performansta bu işi yapabilmek için diye düşünüyorum.

hayırdır film mi ripliyeceksin . 400-600 arası bir yükleme hızı oluyor hesap edemiyormusunuz? superonline ana konusu var orda belirtiyor. neyse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.