sevgili forum arkadaşlarım birkaç ay önce 1 kw lık bir eski ups e 2 adet araba aküsü taktırarak evde kullanmaya başladım. böyle bir şeyi yapmamın 2 nedeni vardı hem kesintisiz tv izleyerek internete bağlanabilmek hemde düzenli gelen elektriği (regüle edilmiş halde) kullanmak
yaklaşık bir iki ay önce de benzer bir olay gelmişti başıma ancak yine ups e bağlı adaptörlerin arıza verdiğini ve çalışmadığını gördüm değiştirdiğim adaptör olduğu gibi değişmeden kullanabildiğim henüz var çünkü şebeke elektriğine taktığım halde çalışıyor ancak ups e takınca çalışmıyor
sizlerden istirhamım neden olabilir?
not: ayrıca tv ye hiç bir şey olmamış ve halen tvde güç kaynağını kullanıyorum, uydumun adaptörü kötü, modemin bozulmuş telefonun adaptörünü henüz denemedim.
donanım haber forum malesef beni şaşırtıyor arkadaşlar iki gündür yazdığım soruya cevap gelmesini bırakın malesef okunma rakamları da çok düşük acaba bu konu başlığına rağbet mi çok az yoksa ilgili arkadaşlar mı bu aralar yoğun anlayamadım.
Hocam ups ler kare dalga yani tam sinüs çıkış vermedikleri için adaptörlerde genelde problem çıkarmaktadır.