evdeki bilgisayara bağlı olan upsden tık tık ses geliyor. evin elektirik tesissatı düzgnün değil zaten elektirikte dalgalanma olabiliyor. sorun ondan kaynaklanıyor diye düşündüm. çünki istanbuldaki evde bu sorun olmuyodu. ups dağ başı gibi bir yerde. eğer böyle kullanmaya devam edersem ups'ye veya bilgisayara zarar verirmi?
WALLA ELEKTRİKTEN DOLAYI POWER SAP YANAR EN BAŞTA EKRAN KARTIDA GİDEBİLİR BEN AKÇAYDAYIM YAZLIKDA BURDADA ELEKTİRİK SORUNU VAR BENİM POWER SAP YANDI CAFE DE 4 PC NİN
quote:
Orjinalden alıntı: Deli_BariS
WALLA ELEKTRİKTEN DOLAYI POWER SAP YANAR EN BAŞTA EKRAN KARTIDA GİDEBİLİR BEN AKÇAYDAYIM YAZLIKDA BURDADA ELEKTİRİK SORUNU VAR BENİM POWER SAP YANDI CAFE DE 4 PC NİN
hayır upsye bağlı bilgisayar. yani ups elektiriği bilgisayara düzgün veriyor. o yüzden kullanıyorum ups'yi zaten. ama ups zarar görürmü??
up!
ehh ömrü billah kullanımlık değil ups. elbet birgün içerisindeki elektronik devrede bir sorun çıkacak. yani yanacak bazı yerleri. tık tık demesi güzel, demek ki işe yarıyor. zayıf birşey değilse ups, bir seneden fazla kullanırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: ask all your friends
ehh ömrü billah kullanımlık değil ups. elbet birgün içerisindeki elektronik devrede bir sorun çıkacak. yani yanacak bazı yerleri. tık tık demesi güzel, demek ki işe yarıyor. zayıf birşey değilse ups, bir seneden fazla kullanırsın.
o tık tık sesi ups in düşük veya yüksek voltajı normal voltaja çevirmek için devreye girme sesidir...yani ups inde sorun yok...
ama çok sık oluyorsa bu ses olayı evin elektirik tesisatını kontrol ettirmekte fayda var...