Şimdi Ara

ups ilk şarjda sıkıntı oldu,Lütfen yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben dün inform guardian 1000va ups aldım,aldığım yerden 8 saat şarjda kalması gerektiği söylendi. bunun üzerine açık olarak 8 saat şarjda beklettim,daha sonra pc'yi bağlayıp çalıştırdırm.ilk bir iki dakika sorun olmadı,upsnin yeşil ışığı sürekli yanıyordu,daha sonra birden arıza sesi ve ışığı yanıp sönmeye başladı ve hem pc hem ups ikisi birden kapandı,birkaç defa daha denedim fakat değişen bi durum olmadı,bunun neden olabileceği hakkında bir fikri olan yardım edebilir mi?acaba cihaz kapalıyken mi şarj etmeliydim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macellann -- 14 Kasım 2011; 9:22:54 >

• UPS'i acikken ya da kapaliyken sarj etmeniz pek onemli bir unsur degildir. Bunu bilmeniz yeterli. Aldiginiz cihaz arizali ya da uzun sureli stokta beklemisse AKU'su ile ilgili bir sikinti
    olmustur. Yenisiyle ve mumkunse baska bir markayla degisim yaptirin.
  • aldığım yerle çok cebelleştim ama değişmediler,daha sonra bir 8 saat de kapalı beklettim belki öyle şarj alır diye,şu an yukarıda bahsettiğim sorunu yaşamıyorum,inşallah da bi daha yaşamam.
  • Sorun devam ederse 7 gün içinde koşulsuz iade hakkına sahipsin, bunu bil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.