Şimdi Ara

URBANEARS KRANSEN VS MEDIS HANGİSİ DAHA İYİ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda resmi sitelerinin linklerini verdiğim kulaklıkların hangisi daha iyidir acaba arkadaşlar ?

Ben bir türlü karar veremedim Medis modelinin sürücüsü daha büyük ama db-hz grafiği daha dalgalı Kransen modeline göre. Daha dalgalı olması mı makbuldür yoksa düze yakın olması mı hiç bilmiyorum..

Bir de bu iki modelin resmi sitesindeki fiyatlarıyla Türkiye fiyatları değişkenlik gösteriyor mesela Medis modeli resmi sitede 49,90 euro, Türkiye'de 69,90 TL
    Kransen modeli ise resmi sitede 39,90 euro, Türkiye'de 149,90 TL fiyatları karşılaştırınca daha da kafam karıştı :s

Özellikle grafiği okuyup yorum yapabilecek arkadaşlar varsa bana yardımcı olursalar çok sevinirim. iyi forumlar :)

Not: Türkiye fiyatları D&R'dan alınmıştır.

URBANEARS KRANSEN:
    http://www.urbanears.com/headphones/kransen/kransen-black/

URBANEARS MEDIS:
    http://www.urbanears.com/headphones/medis/medis-black/

• Merhaba, Kransen hakkında bilgim yok malesef, onun için ikisi arasında karşılaştırma yapamıyacagım.
    dr sitesinde Kransen 49,90 TL. , Medis 59,49 TL.

Medis olan modeli aldım dün elime ulaştı,
    Kullandığım bir çok kulak içi kulaklığı sürekli düzeltme ihtiyacı duyduğum ve uzun sureli kullanımda kulağımı ağrıttığı için bu modeli tercih ettim,
    iyi ki bu modeli almışım diyorum, dun aksam 5 saat kulağımdan çıkarmadım, çıkardıktan sonra herhangi bir kulakta rahatlama v.s. bir fark olmadı.
    demek istedigim 1 kere taktıktan sonra istediginiz gibi hareket edin kulaklık hiç hareket etmiyor bu nedenle durmadan duzeltme geregi duymuyorsunuz.
    5 saat boyunca sürekli muzik dinlemedim, ben ağırlıklı olarak oyun oynarken kullanıyorum kulaklıkları.

128kbps mp3 lerde bariz kulaklıktan kötü ses alınıyor.
    Flac ve 320kpbs muziklerde ses net ve pürüzsüz.

Bass sesini bir çok kullanıcı merak ediyordur, Basslar çok şiddetli değil ama basslı parçalarda güzel bass sesi alınıyor, Arkadaşlarımızın Dengeli diye bahsettiği durum sanırım.
    Örnek olarak;
    320Kbpbs Lil Jon - Bia Bia Remix parçasında basslar güzel vuruyor ama kulak içi kulaklıklardaki kadar değil.

Telefonum S3 - Boeffla Kernel yuklu
    Boeffla Equalizer 'da Profile Eargasm (tüm telefon seslerini etkiliyor)
    PowerAmp Ayarları Bass & Trebble şeklinde.

• Saki3d kullanıcısına yanıt
    hocam bende medis modelini aldım ama iade edicem galiba kulağımı acıtıyo kulaklık çok rahatsız etti beni kulaklığın ses konusunda pek bir problemi yok zaten sadece yüksek tizlerde s-ş ler bozuk çıkıyo o kadar
  • Ben de bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visneli Misbon

Ben de bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz ?

Kransen modelinin ses kalitesi daha iyi incelemelere bakarsak ama medis modelinin de sesi daha yüksek tercih size kalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertsss E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. Ses kalitesi daha önemli benim için zaten yüksek sesle dinlemem genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertsss E kullanıcısına yanıt
    Hmm, Kulağınızı açıtmış olması kötü olmus,
    haftasonu uzun süre kullandım kulaklıkları
    Ben de Ağrı olmadı, fakat şöyle bir durum söz konusu sol kulağıma XL olan silikon parcayı takıyorum, sağ kulağıma L olanı takıyorum, iki taraf da daha rahat oldu o şekilde kullanınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 24 Kasım 2014; 10:02:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saki3d

Hmm, Kulağınızı açıtmış olması kötü olmus,
    haftasonu uzun süre kullandım kulaklıkları
    Ben de Ağrı olmadı, fakat şöyle bir durum söz konusu sol kulağıma XL olan silikon parcayı takıyorum, sağ kulağıma L olanı takıyorum, iki taraf da daha rahat oldu o şekilde kullanınca.

Farklı boyutları bende denedim ama bi türlü tutturamadım :)
    Bu arada arkadaşlar dikkat edin kulaklık alırken bunları iade almıyolarmış vücuda direk temas ettiği için mecbur kullanıcam artık :s
    Ama merak ettiğim şey şu ki o zaman biz saat de iade edemeyiz bana bu durum çok da mantıklı gelmedi..

• Hocam elimde kransen modeli var 1 ay kadar önce indirimdeyken almıştım ama 1 defa deneyip daha iyi kulaklıgım olduğu için bi kenara koydum kutu içeriği eksiksiz düşünürsen uygun bi fiyata verebilirim

• Selam,
    Medis modelini 21 Kasım 2014 'den beri her gun kullanıyorum,
    kulaklıkta herhangi bir yıpranma veya sesde degisiklik gormedim

halen memnunum.
  • bende kransen yada medis almak istiyorum yüksek sesten hoşlanırım ama kalitesi de önemli sesin tabi
    birde ben bu zamana kadar çok fazla kulaklığn jack kısmını yada kablosunu kopardım bu iki modelinde
    kablosu ipten olduğu için kolay kolay kopmayacak gibi görüntü çiziyor
    kablosu sağlamsa eğer bundan alıcam yok değilse bi sennheiser cx200 street ii yada bi cx300 ii percionla eşdeğerse kablo kalitesi
    paraya kıyıp cx200 alcam yorumlarınızı acil bekliyorum
  • quote:

Selam,

halen memnunum.

Kulaklığın son durumu nedir ? Ve kulaklıkla yattığınız zaman rahatsızlık veriyormu kulağa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: garavenli11

quote:

Selam,

halen memnunum.

Kulaklığın son durumu nedir ? Ve kulaklıkla yattığınız zaman rahatsızlık veriyormu kulağa ?

Merhaba Resim yuklemek istedim ama gözükmüyor,
    Öncelikle belirtme gereği duydum daha önceki yorumuma eksi vermiş biri; Genel olarak kullandığım her neyse biraz dikkat ederek kullanırım.

Kullanıma baglı olarak üzerindeki kadifemsi kaplamalarda soyulmalar var, alt kısmından aynı renkte plastik malzeme gözüküyor,
    Kabloda eskimeye dair ufak tefek izler oluşmaya başladı ( ekiyen kiyafetlerde top top oluşan pamuklar gibi, ama tek tük var kulaklıkta)
    Soket kısmı ve etrafındaki kabloda hiç bir sıkıntı yok. (2 Ay sonra 1 yıllık olmuş olacak kulaklık, her gün benimle evden işe işden eve gelip gidiyor )

Yatarken derken tam anlamadım uyurken kastediyorsanız o şekilde hiç kullanmadım.
    Ama televizyon izlerken sırt üstü koltuğa uzanıp kulaklığı kullandığımda bir rahatsızlık hissetmiyorum, sürekli akşamları TV izlerken bir kulagımda kulaklık takılı şekilde kullanıyorum genelde.

Kulağınıza ilk taktığınızda rahatsızlık hissetmezseniz, problem yaşamazsınız diye tahmin ediyorum, bir arkadaşım kulağıma rahat olmadı demişti, onun haricinde diğer deneyen arkadaşlarım rahatlık konusunda bana hak veriyorlar.

URBANEARS KRANSEN VS MEDIS HANGİSİ DAHA İYİ ??? URBANEARS KRANSEN VS MEDIS HANGİSİ DAHA İYİ ??? URBANEARS KRANSEN VS MEDIS HANGİSİ DAHA İYİ ??? URBANEARS KRANSEN VS MEDIS HANGİSİ DAHA İYİ ??? URBANEARS KRANSEN VS MEDIS HANGİSİ DAHA İYİ ??? URBANEARS KRANSEN VS MEDIS HANGİSİ DAHA İYİ ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 29 Eylül 2015; 9:16:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garavenli11

quote:

Selam,

halen memnunum.

Merhaba Resim yuklemek istedim ama gözükmüyor,
    Öncelikle belirtme gereği duydum daha önceki yorumuma eksi vermiş biri; Genel olarak kullandığım her neyse biraz dikkat ederek kullanırım.

Kullanıma baglı olarak üzerindeki kadifemsi kaplamalarda soyulmalar var, alt kısmından aynı renkte plastik malzeme gözüküyor,
    Kabloda eskimeye dair ufak tefek izler oluşmaya başladı ( ekiyen kiyafetlerde top top oluşan pamuklar gibi, ama tek tük var kulaklıkta)
    Soket kısmı ve etrafındaki kabloda hiç bir sıkıntı yok. (2 Ay sonra 1 yıllık olmuş olacak kulaklık, her gün benimle evden işe işden eve gelip gidiyor )

Yatarken derken tam anlamadım uyurken kastediyorsanız o şekilde hiç kullanmadım.
    Ama televizyon izlerken sırt üstü koltuğa uzanıp kulaklığı kullandığımda bir rahatsızlık hissetmiyorum, sürekli akşamları TV izlerken bir kulagımda kulaklık takılı şekilde kullanıyorum genelde.

Kulağınıza ilk taktığınızda rahatsızlık hissetmezseniz, problem yaşamazsınız diye tahmin ediyorum, bir arkadaşım kulağıma rahat olmadı demişti, onun haricinde diğer deneyen arkadaşlarım rahatlık konusunda bana hak veriyorlar.

URBANEARS KRANSEN VS MEDIS HANGİSİ DAHA İYİ ??? URBANEARS KRANSEN VS MEDIS HANGİSİ DAHA İYİ ??? URBANEARS KRANSEN VS MEDIS HANGİSİ DAHA İYİ ??? URBANEARS KRANSEN VS MEDIS HANGİSİ DAHA İYİ ??? URBANEARS KRANSEN VS MEDIS HANGİSİ DAHA İYİ ??? URBANEARS KRANSEN VS MEDIS HANGİSİ DAHA İYİ ???

Yastiga kafani koydugun zaman acitiyor mu yani ? Kulaginin ustune yattiginda

• garavenli11 kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle takıp omzuma bastırdım kulağımı öyle acıtmadı ama kulaklık burdayım dedi.
    Normalde bu kulaklığı takınca insan 5dk sonra varlığını unutuyor.

Kulaklık kulağımdayken hiç yatmadım öyle kulak üstüne akşam denerim :)
  • quote:

Şimdi şöyle takıp omzuma bastırdım kulağımı öyle acıtmadı ama kulaklık burdayım dedi.
    Normalde bu kulaklığı takınca insan 5dk sonra varlığını unutuyor.

Kulaklık kulağımdayken hiç yatmadım öyle kulak üstüne akşam denerim :)

Sonucu bekliyorum hocam birde kulağa giren kısım biraz değişik geldi sanki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.