Şimdi Ara

üretim tarihine göre lastik tavsiyesi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • a180 aracım için kışlık lastik alacağım. İnternette bulduğum lastikler aşağıdaki gibi. Üretim tarihlerine göre tavsiyelerinizi bekliyorum. Marka, üretim tarihi model olarak kıyaslayıp yardımcı olursanız sevinirim.

Michelin : Pilot Alpin 4, 2017 yılı üretim, Fiyat: 835 TL (yeni tarihlisine göre %50 daha ucuz)

Bridgestone: LM001 ,üretim tarihi 2019-fiyat:835 TL (yeni tarihlisine göre %50 daha ucuz)

Nexen: Winguardsport 2, 2020 üretim, fiyat:750 TL

Kumho: WI31, 2021 üretim, fiyat:800 TL

ölçüler:225/45/18

Bu doğrultuda hangisini seçmeliyim, üretim tarihinin f/p oranına göre etkisi nedir? Yardımlarınız için teşekkürler.

• En yenisini alın geçin,beklemiş lastik alınmaz
  • https://www.lastikcim.com.tr/continental-icecontact-3-225-45-r18-95t-xl/?dot=2020

• 2020nin altını eleyin. Kalan iki seçenek arasında da çok büyük fark yok, 2021 tercih edilir.
  • benim de aklımda 2019 ortası üretilmiş bi goodyear var alınır mı acaba fiyatı uygun

• 2021 olsun ucuz olsun, tabi bu benim tercihim, çünkü lastiğin en iyisini de alsanız 2 yaz 2 kış gördü mü ilk gün performansı kalmıyor. Marka takıntısından ziyade uzak doğulu markalar ara ebatlarda özellikle F/P lastik çıkarabiliyorlar, Kumho-Falken-Nexen vs. .

• Aynı modelin 2019 uyla kumho nun 2021 i aynı fiyat. Hangisini tercih etmeliyim ?

• parker48 kullanıcısına yanıt

Continentalin 2019 uyla kumhonun 2021 i aynı fiyata geliyor hemen hemen çok kararsız kaldım

• Şahsen ben 2021 kumho seçerdim hocam.
  • crazy_mulo C kullanıcısına yanıt

Burada kararsız kalınacak bir durum yok, 2021 Kumho alınır.

• Büyükşehirysen falken hankook vs. markaların bayilerini tek tek arayıp 2021 için fiyat almanı öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.