Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 USP-S Printstream Fieldtested ve dahası Satın Al 6 Eylül 2023 17:47 1 1 USP-S Printstream Fieldtested ve dahası Merhaba 0.24 Floatlı USP Printsream ve diğer bütün itemlerimi satmak istiyorum,Fiyatlar pazarlığa Açıktır ama ölü Fiyata değil tabiki :)envanterimde gördüğünüz bütün İtemler Satılıktır tekliflerinizi PMden iletin bana Orta yolu bulacağımızı düşünüyorum :)USP için 1500TLCSGO Profilim ve itemler bu hesabımdasteamcommunity.comSteam Community :: I'm Feeling,ThankYou !?https://steamcommunity.com/profiles/76561198180448657Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Gamepower Aır Turbıne ARGB 9x12cm Egzoz Fani SATILIK Gamepower Warcry Kasa 9 Fanlı Satılık Çoklu açılı Holder Riser Dahil 4.0 X16 Gen4 --- Açılı Gpu Holder Satılık SteelSeries QCK Prism Medium ve XL Mousepad