Şimdi Ara

Usb 3.0 dan Windows 7 boot edilebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma ne zaman format atmak istesem, usb üzerinden flash bellek ile atıyorum. Yeni usb 3.0 bir flash bellek aldım, windows üzerinde sıkıntısız olarak kullanabiliyorum ama 3.0 portundan boot yaptıramıyorum. Bios üzerinden ayarlara da baktım sıkıntı görünmüyor. Acaba 3.0 portu üzerinden boot nasıl edebilirim bilen var mı ?

Bellek : Team SR1 16 gb
    Anakart: Gigabyte 970A-D3
    İşletim Sistemi: Windows 7 ultimate 64 bit.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZGR+

Arkadaşlar bilgisayarıma ne zaman format atmak istesem, usb üzerinden flash bellek ile atıyorum. Yeni usb 3.0 bir flash bellek aldım, windows üzerinde sıkıntısız olarak kullanabiliyorum ama 3.0 portundan boot yaptıramıyorum. Bios üzerinden ayarlara da baktım sıkıntı görünmüyor. Acaba 3.0 portu üzerinden boot nasıl edebilirim bilen var mı ?

Bellek : Team SR1 16 gb
    Anakart: Gigabyte 970A-D3
    İşletim Sistemi: Windows 7 ultimate 64 bit.

Ben de bilgisayarı free dos almıştım usbden kurarım OS u derken pc geldi , başka bir pcden usbye(mp3 playerımı kullandım:D ) windows dosyalarını attım , taktım yeni bilgisayarıma sonuç hüsran oldu. Sanırım usb3.0 ın aktif olması için işletim sistemi kurulduktan sonra driver yüklemek gerekiyor.

Eee windowsu nasıl yükledin dersen , eski bir windows cdsi vardı , taktım onu kurdum sonra flashtan benim windowsu kurdum onun üstüne.

• Normal 2.0 üzerinden kuruyorum ben hep, sıkıntısız görüyor. Ama 3.0 da boot'u görmüyor, sanırım aktif 3.0 kullanabilmek için işletim sistemi üzerinde driver ile çalıştırılmasından başka çare yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.