Laptopumun asıl klavyesi bozulduğu için harici klavye kullanmaya başladım fakat USB girişli bir klavyem olmadığı için USB converter ile masaüstü klavyesini laptopta kullanıyorum. Sorun şu ki oyun oynarken (mesela CS:GO) karakterimi ileri götürmek için "w" tuşunu kullanıyorum fakat klavyeden herhangi başka bir tuşa basıp çektiğim an karakter "w" ya basmama rağmen duruyor ve elimi çekip "w" ya tekrar basmam gerekiyor mesela yürürken silah değiştirmek istedim veya mermi doldurmak istedim, mermi doldurmak için "r" ye basıp elimi "r" den kaldırdığım an karakter "w" ya basıyor olmama rağmen duruyor.Bu sorun daha önceden usb girişli bir harici klavye kullanırken yoktu usb converter ile masaüstü klavyeyi kullandığım zaman oluyor.
Bu sorun sadece "w" tuşunda değil her tuşta oluyor "d" ye basılı tutup sağa giderken klavye üstündeki herhangi başka bir tuşa basıp elimi çektiğim an karakter duruyor "d" tuşuna basmamışım sayılıyor.
Lütfen yardımcı olun bu sorun oyun zevkini öldürüyor...
SalooooS
kullanıcısına yanıt
Converter kullanma sorunun cevabını yazmışsın al usb klavye rahatla
ColoNize
kullanıcısına yanıt
Uygun bir usb girişli klavye bulana kadar idare etsin istiyorum sorunun basit bir çözümü vardır diye düşündüm...
SalooooS
kullanıcısına yanıt
Convertırla alakalı birşey varsa çöz
bump4notice
Arkadaşlar yardımmm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme