Şimdi Ara

Usb Girişli DVD ROM dan format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DVD okuyucum yaklaşık 1 senedir çalışmıyor. Bende yenisine gerek duymadığım için almadım. Bir gün virüs girdi bilgisayara. Usb girişli DVD ROM varmış arkadaşta ondan aldım XP atmaya çalıştım ama atamadım. Windows 7 kurdum ama memnun değilim. XP yapmak istiyorum. Nasıl kurabilirim ? Zaten Olmassa Yeni bir DVD ROM al
    cam. VD
    rom almadan yapabilir miyim ?

• atamadım derken nasıl bir hata çıkıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_aslan66

Değerli Dostlarım ;

DVD okuyucum yaklaşık 1 senedir çalışmıyor. Bende yenisine gerek duymadığım için almadım. Bir gün virüs girdi bilgisayara. Usb girişli DVD ROM varmış arkadaşta ondan aldım XP atmaya çalıştım ama atamadım. Windows 7 kurdum ama memnun değilim. XP yapmak istiyorum. Nasıl kurabilirim ? Zaten Olmassa Yeni bir DVD ROM al
    cam. VD
    rom almadan yapabilir miyim ?

Biostan boot loaderi usb dvd-rom olarak değiştirdiniz mi?

Bilmiyorum derseniz, bilgisayar açılırken ESC tuşuna basın, menüde hangi sürücüden boot yapabileceğinizi seçebilirsiniz.
  • XP cd sini takınca olmadı. Yani Cd den önyükleme için tıklayınız yazısı gelmedi. f8 e basıp usb dvd yi 1. olarak seçtim. XP olmayınca win7 atmak zorunda kaldım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_aslan66

XP cd sini takınca olmadı. Yani Cd den önyükleme için tıklayınız yazısı gelmedi. f8 e basıp usb dvd yi 1. olarak seçtim. XP olmayınca win7 atmak zorunda kaldım :(

başka cd ile denedinizmi ayrıca yazarken kalıp olarak yazdırdınızmı ?
  • XP cdsi vardı ondan kopyala yapıştır ile yapmıştım. Kalıp mı yapmam gerekiyordu ?
  • Önce USB DVD-ROM'u bilgisayarınıza tanıtın. Tanıttıktan sonra büyük ihtimalle BIOS'tan gözükür. "First Boot Device"ı USB DVD-ROM yapın ve kurulum CD'sini USB DVD-ROM'a takın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.