Bildirim
Usb okuyamama hatası Acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kasanın önündeki usb girişleri bazen yeterli gücü vermiyor. Arkadan takmayı dene. -
Olmuyor denedim harddiskte sorun var galiba tv ye takıyorum oradada okumuyo -
quote:
Orijinalden alıntı: linea.54
Olmuyor denedim harddiskte sorun var galiba tv ye takıyorum oradada okumuyo
Son olarak harddiski kutusundan çıkartıp doğrudan kasaya takıp da deneyebilirsin. Yine bir şey olmazsa dediğin gibi sorun var. -
Merhaba, sorun ya diskten ya da dosya sisteminden (NTFS) kaynaklanıyor.
Disk yönetiminde kapasite gösteriyorsa diskin mekanik anlamda ciddi bir sorunu yok demektir. Eğer kapasite yanlış görünüyorsa veya 0 Gb olarak görünüyorsa diskte bir arıza olduğuna kanaat getirebiliriz. Bu durumda diski yakından dinleyerek motorun dönüp dönmediğini ve anormal bir ses olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: hd_doctor
Merhaba, sorun ya diskten ya da dosya sisteminden (NTFS) kaynaklanıyor.
Disk yönetiminde kapasite gösteriyorsa diskin mekanik anlamda ciddi bir sorunu yok demektir. Eğer kapasite yanlış görünüyorsa veya 0 Gb olarak görünüyorsa diskte bir arıza olduğuna kanaat getirebiliriz. Bu durumda diski yakından dinleyerek motorun dönüp dönmediğini ve anormal bir ses olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Hocam dinledim hiç ses yok disk pert galiba -
diskte sorun var hocam garanti varsa gönderin derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X