Şimdi Ara

USB System Volume İnformation (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar USB belleğimde bu şöyle bir sorun vardı; dosyaların hepsi kısayol olarak gözüküyordu ve girilmiyordu ancak çeşitli uğraşlar sonucunda o sorunu çözdüm.Ancak şimdi System volume information diye bir klasör var ve içinde IndexerVolumeGuid diye bir dosya var bunlara sil dediğimde bilgisayar herhangi bir tepki vermiyor adını değiştirsemde kaybolup gene çıkıyorlar.Acaba bunlardan kökten kurtulmanın çözümü nedir internette tam yolunu bulamadım?

• Merhaba;
    USB'deki problemi ortadan kaldırmanın yolunu buldum. Ancak bilgisayardan silemiyorum. USB'yi bilgisayara takınca yine dediğin gibi oluyor.

attrib -a -r -s -h /d /s f:*.*

bunu cmd'ye yazıp çalıştır. İsimsiz bir klasör geliyor. tüm dosyalar ve klasörler onun içinde. Oradan dışarıya çıkar. Sonra System Volume Information dosyasını, oluşan kısayolu ve o isimsiz klasörü sil. Kendi dosyalarının içine de rastgele harflere basılmış gibi bir kaç dosya geliyor. Onları da sil.

Bilgisayardan nasıl temizlenir bu bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
  • Aynen bilgisayara takıldığında tekrardan bulaşıyor bu yüzden laptopuma takıyorum sadece flash belleği nasıl çözeceğim bu sorunu ilk flashtan temizleyip dediğin yöntemle çıkartır çıkartmaz flashı format mı atmam lazım?
  • Araçlar- görünüm gizli klasörleri göster tikini kaldırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.