Şimdi Ara

usb to hdmi mümkün müdür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar resimde USB 2 VE USB 3 girişleri mevcut. bunlar benim hard disklerimin girişleridir.

sorum şu ki bu girişleri dişi HDMI yapmamız mümkün müdür ?
    veya bir tarafı USB 3 erkek, diğer tarafı HDMI erkek olan kablo var mıdır ?

yani amacım taşınabilir hard diski kameramın HDMI girşine bağlayarak bu hard diske 4K kayıt alabilmek.
    diğer amacım hard diski HDMI ile 3d televizyonuma bağlayarak 3d film izlemek.

çok araştırdım burada ve internette fakat telefonun mini hdmi girişini büyük hdmi yapan aparat mevcut ki bazıları buna usb to hdmi yazmıs telefon girişleri mini hdmi benim bildiğim, değilse bile o aparatlar benim sorunumu çözmeyecektir.

bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• hiç mi kimsenin bir fikri yok arkadaslar cevap gelmemesi şaşırtıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv le film izliceksen hdmi ile bağlantıya gerek yok. Usb ile bağlaman yeterli ama kamera olayını bilemiycem.
    Kameranda usb varsa tak belki orda işe yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tomaa kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin işin olması için harddisk kutusunda hdmi kontrolcüsü lazım , öyle bir hdd kutusu olmadığına göre sanırım öle bi şansın yok, ancak bahsettiğin gibi bir kablo ben görmüştüm ne işe yaradığını merak ediyorum. Bi ucu usb 3.0 bi ucu hdmi, sanırım harici vga kartlarının bağlantısı için kullanılıyor...
  • Anladım yani hdmi ve usb nin sistemi mi farkli oluyor o zaman..kontrolcüsü lazım dediğiniz için dedim, sanırım aradığım şeyin yapılması zor..amazon da şöyle birşey gördüm acaba işe yarar mi ki ?

15 $ yazıyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.