Şimdi Ara

USB virüsten(sanırım)kaynaklı çalışmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım laptopuma usb taktıktan sonra çalışmamaya başladı büyük ihtimalle virüs kaynaklı çünkü kurtarma modunda çalıştırdığım zaman usb mouse çalışıyor.virüs taraması,combofix,driveri silip tekrar yükleme yaptım ancak hiçbiri işe yaramadı,ayrıca aygıt yöneticisinde usb driverin ın bilgilerind "bu aygıt çalıştırılamıyor kod10" yazıyor,bu nedenle yardımlarınızı beliorm.format benim için son çare çünkü format sonrası kurulumu çok uğraştıran birkaç müzik programım var bunlarla uğraşmak gercekten can sıkıcı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2PacLove -- 22 Eylül 2015; 21:21:17 >

• 2PacLove kullanıcısına yanıt
    Hocam eset rescue diski kullan. Bu adresten indir. Sistemi bu diskle aç. Usb belleğe yazarsan daha hızlı çalışır. O virüslü olan belleği de takıp öyle tararsın.http://www.eset.com/int/support/sysrescue/

Bu da çare olmazsa kaspersky, avira, bitdefender rescue disklerini denersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarama yaptm ve 8 adet malware buldu hepsini sildi sonrasında güncel driver i kurdum ancak hala kod 10 hatası alıyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2PacLove -- 23 Eylül 2015; 1:20:12 >
  • Eğer içindeki bilgileri feda edebileceksen sağ tıkla ve biçimlendir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2PacLove

tarama yaptm ve 8 adet malware buldu hepsini sildi sonrasında güncel driver i kurdum ancak hala kod 10 hatası alıyorum :(

Senin için microsoftun sitesinde bir yazı buldum ve alıntı yapıyorum

Kod 10 hatası, Aygıt Yöneticisi'nde aşağıdaki durumlardan birinde oluşturulur:
    Aygıt Yöneticisi aygıtı başlatamıyor.
    Aygıt için gerekli olan sürücülerden biri başlatılamıyor.
    Aygıt Yöneticisi, aygıt sürücüsünün bildirdiği hatayı tanımak için yeterli bilgiye sahip değil.

Not Bu durumda, Kod 10 hatası belirtilmemiş sürücü veya aygıt sorununu gösteren çok genel bir ileti olabilir.

Bu aygıtın sürücülerini güncelleştirin

Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:
    Aygıt Yöneticisi'nde, aygıtın Özellikler iletişim kutusunda Sürücü sekmesini tıklayın.
    Sürücüyü Güncelleştir'i tıklayarak Donanım Güncelleştirme Sihirbazı'nı başlatın.
    Yönergeleri izleyerek sürücüyü güncelleştirin.
    Not Sürücünün yolunu sağlamanız istenebilir. Windows'da sürücü yerleşik olarak bulunabilir veya aygıtı son kurduğunuzda yüklenen sürücü dosyaları hala olabilir. Sürücü istenirse ve sizde yoksa, donanım satıcısının web sitesinden en son sürücüyü indirmeyi deneyebilirsiniz.
    Otomatik bir sorun giderme hizmeti çalıştırın

Microsoft Destek Web sitesinden Windows'da donanım aygıtları çalışmıyor veya algılanmıyor sorun gidericisini çalıştırın.
    USB aygıtları için ek sorun giderici
    USB bağlantı noktası kullanılarak bağlanan aygıtlarda Kod 10 hatasıyla karşılaşırsanız Windows'da USB sorunlarını otomatik olarak tanılama ve düzeltme sorun gidericisini de deneyebilirsiniz.

Baya bir çözüm öneriyor çok uzun şuradan bakabilirsin devamınahttps://support.microsoft.com/tr-tr/kb/943104

• Microsoft destek kısmında anlatılan bütün işlemleri teker teker yaptım ancak sorun hala çözülmedi :( dil paketleri hariç bütün güncelleştirmeleri yaptım,bahsedilen kayıt defterindeki ayarı yaptım ancak malesef :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.