Şimdi Ara

Üsküdar Bulgurlu Uydunet Kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15 Ağustosta Uydunet için siteden başvuru formu doldurdum, daha öncesinde arasınlar diye telefonumu bırakmıştım aslında.
    Onlardan bir etkileşim görmeyince kendim formu doldurdum, hem dedim tarifede yanlışlık olmasın.
    Aşağıdaki tarifeyi seçerek işlemi başlattım.

Kablo TV + Teledünya Temel Paket + 50 Mbps’ye kadar 50 GB AKN EkoSınırsız Uydunet + Uydunet Telefon Her Yöne 100 dakika + İlk 3 ay Teledünya Üst Paket ve Altın Sinema Paketi Şifresiz 27 Ay Teledünya Aktivasyon Ücretsiz, Uydunet Aktivasyon Ücretsiz, Uydunet Telefon Aktivasyon (Müşteri istemesi durumunda) 24TL Ücretsiz 49,99 TL/Ay

Buna gece tarifesini de ekleyeceğim 50mbitle 12-9 arası down sınırsız.
    cihazlar için de toplamda 2 tl yansıyacak faturaya her ay

hasılı 62 tl ye gelecek bana aylık maliyet.

Ancak...
    16 ağustosta hiç ses çıkmadı.
    17 ağustos sabah bir arkadaş aradı geleceğim diye, buyur dedik, geldi kontrol etti.
    Bina içi sisteminiz okey ancak dışarıdan bağlantınız yok dedi. Karşı binada var ordan çekilecek dedi gitti.
    18 ağustos ses yok
    19 ağustos cuma birileri geldi içeriyi dışarıyı kontrol etti gitti.

Şu an başvuralı 7 gün oluyor ve beklemedeyim.
    tabi üyeliğimi de başlattılar 17 ağustosta, aradılar bile memnun musunuz diye... Uyardım gerçi geri arayıp herhangi bir üyeliğin başlamadığı konusunda.

Süreç ne kadar sürede tamamlanacak ve bağlantı stabil olacak mı merak ediyorum açıkçası.

•  Üsküdar Bulgurlu Uydunet Kurulum

ya hu daha modem bile bağlanmadı...

adamlar şimdiden kotamı yemeye başlamışlar, bu nasıl iş?
  • Binanizda uydunet kabini varmı nasıl başvurdunuz ve son durum nedir ? Bende bağlamaya istiyorum ama karşı apartmanda var bizim apartmanda altyapı yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 30 Ağustos 2016; 2:37:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.