hem okuyup hem çalıştığım için hafta içi çok yoğun oluyorum ama sporu da eksik etmek istemiyorum. gittiğim spor salonu 5 çeşit paket yapmış bu düzene en çok uyan da cuma, cumartesi ve pazar günü gidilen paket ve ben de ona yazıldım fakat herkes üst üste 3 gün gittikten sonra 4 gün spor yapmıyorsun bir işe yaramaz o spor falan dedi ben de burada sormak istedim. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. 3 gün de ağır spor yapmıyorum aslında programım şöyle; cuma: grup seansı 1 saat tüm vücudu çalıştıran çeşitli hareketler yaptırılıyor adı total body cumartesi: havuz + fitness bazen sadece havuz ve ya sadece fitness yapıyorum cumartesileri pazar: pilates + fitness
sizce boşa mı yazılmışım o günlere ek bir şeyler yapmam gerekiyor mu?
hic yoktan iyidir :)) ama pazartesi carsamba cuma cumartesi tarzi olsa daha iyi bir tercih olurdu.amaciniz kilo vermek mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ben hocaya sorduğumda ideal olan 4 demişti benim için. arka arkaya 4ten fazla gidersen sana extra bir şey katmaz max. 4 min. 3 gün gelmen iyi olur demişti. o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum sizin için.
eğer bayan olduğunuz fake değilse kafanıza takmayın.
Eğer ağırlık antremanı da yapıyorsanız vücut kas yıkımına uğrar ve en az antremandan sonra 24 saat dinlenme ve iyi bir beslenme düzeni gerektirir.