Şimdi Ara

üst üste 3 gün çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hem okuyup hem çalıştığım için hafta içi çok yoğun oluyorum ama sporu da eksik etmek istemiyorum. gittiğim spor salonu 5 çeşit paket yapmış bu düzene en çok uyan da cuma, cumartesi ve pazar günü gidilen paket ve ben de ona yazıldım fakat herkes üst üste 3 gün gittikten sonra 4 gün spor yapmıyorsun bir işe yaramaz o spor falan dedi ben de burada sormak istedim. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. 3 gün de ağır spor yapmıyorum aslında programım şöyle;
    cuma: grup seansı 1 saat tüm vücudu çalıştıran çeşitli hareketler yaptırılıyor adı total body
    cumartesi: havuz + fitness bazen sadece havuz ve ya sadece fitness yapıyorum cumartesileri
    pazar: pilates + fitness

sizce boşa mı yazılmışım o günlere ek bir şeyler yapmam gerekiyor mu?

• hic yoktan iyidir :)) ama pazartesi carsamba cuma cumartesi tarzi olsa daha iyi bir tercih olurdu.amaciniz kilo vermek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hocaya sorduğumda ideal olan 4 demişti benim için. arka arkaya 4ten fazla gidersen sana extra bir şey katmaz max. 4 min. 3 gün gelmen iyi olur demişti. o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum sizin için.
  • eğer bayan olduğunuz fake değilse kafanıza takmayın.
  • Eğer ağırlık antremanı da yapıyorsanız vücut kas yıkımına uğrar ve en az antremandan sonra 24 saat dinlenme ve iyi bir beslenme düzeni gerektirir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.