Şimdi Ara

Usta lige çıkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su anda 84 levelim ve 4 iscim var.5. isciyi cikarmak icin usta lige cikip 1000 yesil tasi almam gerekiyor ama disarida koy binasi bulmak cok zor oluyor 2000den sonra.Usta lige nasil bir taktikle cikabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• köy binalarıyla çıkamazsın 2600 e kadar yapman gerekn gün içerisinde oyuna girdiğinde o gün kaybettiğin kuparlardan fazlasını almak
    bunlarıda sen rakip ararken TH7 köyler denk gelir onları kaçırma th7 leri alarak çıkabilirsin 2600 e
  • Depolari fulleyip disari cikarabilirsin gelenler ganimete dalip giderler ben boyle 2500e kadar ciktim arkasini getiremedim tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

Depolari fulleyip disari cikarabilirsin gelenler ganimete dalip giderler ben boyle 2500e kadar ciktim arkasini getiremedim tavsiye ederim.

Hocam iste ganinet kasarken puan dusuyor.O sikinti..

• TH8 olarak Usta lige dışarıda köy binası avlayarak çıktım. TH7 lerden 3 yıldız alarak çıkma planlarını boşa yapma 3-4 kupa veriyorlar
  • 3 gündür bende uğraşıyorum ustaya 5.işçiyi almak için çıkmaya ama pes edicem gibi. Th7 köyüm var ve 50levelim. Kupam 2269 oldu ve artık neredeyse kendi dengim th7'leri fullesem bile 5-6 kupa veriyor Benim kullandığım taktik th8'lerden %50yıkım almak ama bunun içinde havanları düşük yada bir kaç savunması yüklsetmede olan rakip bakınmam gerekiyor. Onun dışında dediğiniz gibi artık dışarda köy binası bulmak neredeyse imkansızlaştı. 30dakika bir denk geliyorsa geliyor bana yada çok şanssızım ama 2000kupaya kadar dışarda ki köy binalarını alarak çok rahat çıkmıştım oysaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gasai Yuno

3 gündür bende uğraşıyorum ustaya 5.işçiyi almak için çıkmaya ama pes edicem gibi. Th7 köyüm var ve 50levelim. Kupam 2269 oldu ve artık neredeyse kendi dengim th7'leri fullesem bile 5-6 kupa veriyor Benim kullandığım taktik th8'lerden %50yıkım almak ama bunun içinde havanları düşük yada bir kaç savunması yüklsetmede olan rakip bakınmam gerekiyor. Onun dışında dediğiniz gibi artık dışarda köy binası bulmak neredeyse imkansızlaştı. 30dakika bir denk geliyorsa geliyor bana yada çok şanssızım ama 2000kupaya kadar dışarda ki köy binalarını alarak çok rahat çıkmıştım oysaki

Bende pes ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TH 8 e yeni geçmiş biriyim, okçu barbar 4 seviye yani. Sadece köy binası alarak usta lige çıktım. Biraz süreklilik istiyor, oyunda olmalısın sürekli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.