Şimdi Ara

USTA RANGERLAR VEYA OLDUĞUNU DÜŞÜNENLER...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, rangerim için düşündüğüm build şu şekilde. Tabi bu başlangıç için ap set çok daha sonra...

http://aion.aspirine.su/#!KuwKBIj (taşların bazılarını +14 seçtim çünkü +16 sı çok pahalı. )

Godstone olarakta %6 ihtimalle 1 sn stun dşünüyorum.... zaten rangerin bildiğim kadarı ile %5 lik bir stun ihtimali vardı. bu godstone ile stun ihtimali iyice yükselir diye düşünüyorum. paralyz düşündüm ama knockback paralayz i bozuyor diye biliyorum.. silenceyide zate silence skilim var diye düşünmedim...

Daha iyi nasıl olabilir ranger serverler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 19 Aralık 2013; 21:27:30 >

• Pvp için ideal olabilir ama pve için bu MS buildi ile verim alamazsın

gs olarak stun önermem remove shock akif ediyor diye çoğu ranger tanıdığım önermiyor belki diyebilirsin ne güzel erkenden bastırıyor diye ama RS'ın chainleri ranger için sıkıntı oluyor Sorc ağaç yapıyor cleric 10 k Shield açıyor SM instant fear veriyor vs.

En çok basılan GS sıralaması rangerlardaki Slience , Paralayz , Blind , Stun , %50 ms düşüren

Ben paralayz basmayı düşünüyorum adam gibi silah düşürünce , Stuning Shot ve Chain'i Rupture arrow dışında yüksek ihtimaller stuna sokan skill yok zaten paralyz etkisi 5 saniye sonuçta o ministun ve paralzy'ın aynı anda denk gelmesi çok düşük olasılık aslında birde MA basarsanız daha fazla stuna sokuyor diyorlar var mı alakası ben pve için crit döşedim şimdilik

Bende ranger'a sardım çok zevkli geliyor clericten sonra nedense tek sorunu çok boktan zamanlarda stuna sokması

• normal vuruşla stun yapabilen tek silah bowdur.gs olarak paralyze ön plandadır ama isterseniz stunda kullanabilirsiniz, üstteki arkadaş rs aktive ediyor demişte ranger zaten çok stun yapan bir karakterdir.zaten stun yapmazsa ekmek olur.
    manastone seçimin bence yanlış ma basarak hpden kayıp veriyorsun , bu ranger için büyük dezavantaj olur.
    ma basmak istiyorsan çift taraflı manastone basman gerekir.zaten resistin yok sorcererlere sm lere gladlara dayanabilmen için hpnin yüksek olması gerekir.
    bir silence için hpyi düşürmek hiç iyi olmaz, az hpli ranger ekmektir bildiğin.
    ranger oynaması çok zevklidir uzun zaman ranger oynadım ve ondan aldığım tadı hiçbir karakterde bulamadım.şuan bile ranger açsam mı diye düşünmüyor değilim

• Bu buildi pvp olarak düşünüyorum. Pve olarak ayrıca bir build düşünücem.

Hiç ma basmasam silence ve uyutma skilleri geçirmek benim için hayal olur. cloth karakterler hiç mr basmadan 1750 mr si oluyor nerdeyse. ranger hiç ma basmasa 1350 flan oluyor... 1350 ma ile 1750 mrli adama ancak şanslı biri isen hem uyutma hemde silenceyi aynı anda geçirrsin. tabi bunun yanında yavaşlatma ve bağlama skilleride geçmicek.... bu ma olayı bana kore serverindan aklıma geldi. 30 bin üstü kill i olan rangerlara baktım adamlar hepsi ma/hp manastone veya ma/crit mana stone basmış. ve hepsinin ma si en az 1700. youtubedada bir kaç video izledim. adamlar video açıklamasına karakterlerini koymuşlar 10 rangerdan 7 tanesi Ma 14 / crit 8 taş basmış :/// ranger diyince benim aklıma attack 5 veya hp gelir ama bilmiyorum ya o adamlar hiçbişey bilmio yada biz yanlış düşünüyoruz. açıkcası kararsız kaldım. 62 levelim ona göre şimdiden taşlarımı topluyup 65 e geldiğimd ebasıcam. ama hala karar veremedim. imba adamlar gibi ma/crit veya ma/hp manastonelar mı bassam yoksa sadece hp basıp geçsemmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 20 Aralık 2013; 22:29:27 >

• bağlama ve yavaşlatma fizikseldir onun ma ile alakası yok.
    ben çift taraflı manastone yaparım diyorsan ma/crit, ma/hp yapabilirsin.normal yeşil manastonelerde ben tavsiye etmem şahsen.
    kaldıki çift manastone yapsan bile setin bm seti olacak onda 5 slot var slotun biride ancient kalıyor 4 slot sana yine pek verimli olmaz diye düşünüyorum.
    videolardaki adamlar ap seti var 6 slot mis gibi.
    şahsen ap setine resist basmak çok daha verimli olur diye düşünüyorum, heleki ortalık magic karakterden geçilmezken
  • zaten bu bm seti beni hiç sarmıo gidip 60 lvl ap seti yapsam daha ii. en azından 6 slot ve daha kolay +10 olur
  • Bence 4 set lazım okçuya,
    crt hp. pvp
    crt hassasiyet. pve
    ful atack. pve
    Full büyü hassasiyeti pvp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Set PvP icin ideal olmus. 1v1'de paspas olmamak icin MA basman gerekli. Zergden ayrilmayan noob rangerlar genelde HP basar, maksat nukeleyip targete girdikten sonra zergin icine kacabilecek vakti kazanmak... Bol bol 1v1 1v2ye giriyorsan ve duel atmayi seviyorsan MA set ideal. Godstone olarak ben her zaman paralyze kullandim, tavsiye ederim.

• aynen düşündüğün zaman ranger ma setle 1vs1 de alamıyacağı karakter yok gibi görünüyor. ama zergde ma set bir işe yaramıyacak. orasıda doğru. gerçi katalamda ve eyde zerg olayı hiç olduğunu görmedim henüz. genelde 1vs1 çok kapışma yakalayabiliyorusn.

elimde şuan 3 godstone var. stun, paralyz ve blind. sağolsun hepsi eventda çıktı. paralyz benmde kafamda var. set olarak 1650 ye kadar ma kalanına crit basmaya karar verdim ancak god stone olayında kararsızım. elimdeki paralayz i silence ile takasmı etsem yok direk paralyz i basıp geçsemmi. yada stun godstone takıp warrior sınıfı dışındakileri deliyemi çevirsem godstone...... sıkıntı.
  • Assassin yalan oldu sanırım

• fazla iddaalı olma bence glad, temp, chanter, cleric çok rahat üstünden geçer.ma' ya fazla güvenme adam silenceyi sildimi pert olursun :)
    Çok bilmiş Batu arkadaşımıza birşey demek istemiyorum, kendisi pro o kadar hp setle oynayan ranger noobmuş demekki:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladeOfChaoS

Assassin yalan oldu sanırım

asasin çok fena yalan oldu. pingim yeni internetimle 30 altına düştü. iştahım kabardı direk asas açtım. 65 yaptım. o kadar hızlı skill atıyorki daggerların kalkıp indiğini göremiosun. el kalkıp inme animasyonu yok gibi bişey... abartısız 2 snde 8 skill atıosun ama bir problem oldu ben okadar hızlı değilim :// beceremedim açıkcası. o yüzden ranger açtım. 63 oldum 1 haftada. şuan iyi gibi. zaten eskiye dayalı bir ranger mazim vardı. takılcaz bakalım :)))

@Deniz, 4.0 versiyonunda hiç ranger oynamadım. daha yeni deniyecem. ama aion en son 55 level iken. 8 ay filan ranger oynadım ve hiç bir chanter veya cleriğin üstümden geçtiğini görmedim :)) hatta en kolay kestiğim karakter chanter ve clericti . ayrıca benim attığım silenceyi kimseyi silemez . sen silenceyi doğru yere koyarsan sıkıntı yok :))) (3. sıra )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 21 Aralık 2013; 17:14:31 >

• hiç oynamayana assassin çok zor gelior, ilk oynadığımda bende çok zorlanmıştım,pratik olunca alışırdın erken vazgeçmişsin gibi, ama rangerda çok ağır dps class,ve geçmişten tecrüben var,yani akarsın o ms ile :),sahada görüşürüz belki , Twisted
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladeOfChaoS

hiç oynamayana assassin çok zor gelior, ilk oynadığımda bende çok zorlanmıştım,pratik olunca alışırdın erken vazgeçmişsin gibi, ama rangerda çok ağır dps class,ve geçmişten tecrüben var,yani akarsın o ms ile :),sahada görüşürüz belki , Twisted

Aslında asas i çözdüm. Mantığını anladım. ama tuşlara çk hızlı basman gerekiyor. karakter bas dyor ama ben basamıyom elim ayağıma dolaştı. diğer oynadığım karakterlerde bi animasyon olayı var bi skile basınca diğerine basmak için biraz bekliosun 0,3 sn filan. asasda hep basıon durmadan el kadırıp indirme animasyonu bile yok . ben yaşlanmışım bana göre değil asas. ama adam kesme mantığını anlamıştım. adamın arkasından vurmaya çalışıon adama remve shock u bastırıon. sonra remove shpck bitince havaya kaldırıon. zaten çok demage yaptığın için hafaya kalkan adam inene kadar ölüyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 21 Aralık 2013; 17:35:48 >

• Deníz kullanıcısına yanıt
    RS bastıktan sonra okçunun bir yaptırımı söz konusu olamaz RS üstündeyken işi bilen adam rangeri öldürür noob değilse.Hp yüksek olsun rangerda demişsinde boş hp'yi doldurması var birde 1v1 de arenada 1. combatta kesti 11 k hp den 1 k hp si kaldı sorcla kapısırken ya sonra ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 21 Aralık 2013; 17:43:28 >
  • bana şu mantıklı gelio. rangerin en önemli skilleri baktğın zaman magical skiller. traplar, silencesi ve uyutması ( oyunun adamı en etkisiz bırakan skilli ne fear ne sleep storm nede başka bişey... bi uyuttumu uzun süre uyanmıosun 12sn ) ve bunları cast etmiyor direk atıyor. şimdi bunları kullanamadığını düşünmek çok acı bir durum :)

Turkes senin RS dediğin nedir. llk kez duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 21 Aralık 2013; 17:53:05 >
  • Remove Shock ilk kez duymadığından eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

RS bastıktan sonra okçunun bir yaptırımı söz konusu olamaz RS üstündeyken işi bilen adam rangeri öldürür noob değilse.Hp yüksek olsun rangerda demişsinde boş hp'yi doldurması var birde 1v1 de arenada 1. combatta kesti 11 k hp den 1 k hp si kaldı sorcla kapısırken ya sonra ?

gözü olmayan bir karakterse basar hideyi oturursun bunuda düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Remove Shock ilk kez duymadığından eminim

hehe alemsin ya :)) ben removeshock bastıkları zaman bayram ederim. adam removeshock bastımı uyuturum. removeshock bitmesini beklerim. zaten ranger 12 sn uyutuyor sorun deil bekle. uyanmasına 2 sn kala havaya kaldırma trapini bi kur removeshock cd de. kalır öle. ranger zaten item varsa 2 sn de 10k dps yapar ^^ adam yere inene kadar ölür :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 21 Aralık 2013; 19:32:09 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=lKyRonUgtcE

videodaki adam full ma basmış... removeshock devreye sokup uyutup. removeshock süresi bitince hava kaldırıp öldürme taktiği ile baya iş yapıyor. MA/CC Promo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.