Şimdi Ara

Üstadlar bi lbaksın lg p503 brick oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lg p503 yabancı ülekelerde p500 diyede geçmekte. Telefonum hiçbirşekilde açılmıyor şarja taktıımda yada usb kabloyla pcye bağladığımda telefonda hiç ışık olmuyor emergeny moda da alınmıyor yani anlayacağınız telefonda hiç tepki yok. Geçen hafta telefonu garantiye verdim 300 tl istediler anarakartı yanmış dediler ama bana anarkartı yanmış gibi gelmedi telefonu yaptırmadım öyle duruyor. telefon şöyle bozuldu emergeny moda almış telefona rom atıyordum ilerleme takıldı ama telefon hala emergeny moddaydı telefonu bilgisayardan çıkardım bidahada açılmadı(not bikaradaha takılmıştı rom atarken fakat fişi bilgisayardan çıkardığımda telefona bişey olmamıştı) sonra işte telefon elime geldi telefonu usb ile tekrar bağladım tık yoktu fakat 30 dk sonra falan pcden !!!dıd!!! diye ses geldi unkown device yazıyordu sonra driverları falan yükledim hala değişen bişey yoktu fişi taktım çıkardım gene bişey olmadı sonra lge modem driverları falanda yüklemek gerekiyormuş onlarıda yükledim yüklemeden 2 dk önce kabloda kesikler vardı nokia kablosunda deniyim dedim o kabloyu taktım dıd sesi gelmedi sonra eski kesikli kabloyu tekrar taktım ondanda bida ses gelmedi öyle apıştım kaldım.bide şöyle bişey farkettim nokia kablosunu bağladım bide sarjını taktım telefondan çızırtılar gelliyordu eskidende nokia kablosunu taktığımda cızırtılar gelirdi yani bu yüzden anaklart yanmamıştır bence çözüme jtag diyorlar fakat burda jtag atan biyer bulamadım denizlideyim başka napabilirim lütfen yardım üstadlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Bildiğim kadarıyla lg ye jtag olmuyor, usb jig deneyebilirsin google nasıl yapıldığı var download moda alıyor telefonu. Ayrıca sorunun anakart değil bencede çözümü var yani şöyle 3d de bu olayın aynısını; cihazı eğer giriyorsa fastboot a al o sırada pc görecek cihazını ve .bin dosyasını flashlamaya başla yarıda kesilip hata verecek ama, daha sonra telefonun lg logosuyla açılacak ve normal kdz işlemi ile yükleme yapabileceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

Bildiğim kadarıyla lg ye jtag olmuyor, usb jig deneyebilirsin google nasıl yapıldığı var download moda alıyor telefonu. Ayrıca sorunun anakart değil bencede çözümü var yani şöyle 3d de bu olayın aynısını; cihazı eğer giriyorsa fastboot a al o sırada pc görecek cihazını ve .bin dosyasını flashlamaya başla yarıda kesilip hata verecek ama, daha sonra telefonun lg logosuyla açılacak ve normal kdz işlemi ile yükleme yapabileceksin.

dostum fastboot a nasıl alcam daha önce hiç almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eayoz1 -- 23 Nisan 2013; 14:20:32 >
  • telefon hiç açılmıyor ölü gibi bilen biri yok mu
  • Hocam Burada L5 için olanı anlatmışlar bi incele istersen benzer yöntem ile çözebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetferhat

Hocam Burada L5 için olanı anlatmışlar bi incele istersen benzer yöntem ile çözebilirsin.

malesef benim telefona uymadı bunlara bastım ama hiç bişey olmadı ışıklar yanmadı ''''''''2- Telefonunuzu kapatıp pilini çıkartın. usb ile bilgisayarınıza bağlayın ve kurtarma modunda açın. Kurtarma moduyla açmak için ses açma+ses kısma+açma/kapama tuşlarına aynı anda basın ve alt ışıklar yanınca elinizi kaldırın. '''''''''''''''''22

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

All credits go to arvinoids

here the complete steps with solutions to problem faced

when u get

fastboot mode started
    udc_start()

first u need to prepare ur pc with all necessary set up
    t
    hat is

use should install
    1) android sdk download from herehttp://dl.google.com/android/installer_r15-windows.exe

2)then u need to install all jdk(java developement kit) download from here

3)then after that u need to open android sdk and download all flatform tools

4)then some times u won't get fastboot.exe so u download from below uploaded file and extract it and copy it platform tools folder

5)u need to have recovery file i uploaded in .zip format u just unzip it and take recovery file here which one is clock work mod

6)connect ur mobile to ur pc then u will get message that

fastboot mode started
    udc.start()
    -- suspend --
    -- reset --
    -- portchange --
    -- reset --
    -- portchange --

then

7)open run command and enter cmd

8) then u just enter fastboot

9)then u just enter fastboot erase recovery
    if its successful then it will show successful message on command window

otherwise it will show waiting for device

if waiting for device message comes then u just install PDANET on ur pc here linkhttp://junefabrics.com/android/download.php

after that it will definitely show successful message on both phone and ur pc command window

8)copy that uploaded recovery file and fastboot.exe file to the path what u getting on your command window

for example im getting

c:\user\mahesh so u copy in ur respective folder then enter the code as

fastboot flash recovery recovery.img

then it show successful message on ur pc command window if then check where ur copied files correctly

then u enter code as

fastboot reboot

burdakielri aynen uyguladım herşey oldu fakat waiting for device burda kaldı telefonu algılaması gerekiyormuş algılaması içinde fastbootda açılması gerekirmiş ama telefonu fastbootda alamadım lütfen ing bilen biri yukardaki metinden fastboota nasıl alındığını söylesin

• LGMDP 1.5 programıyla dene. Programa bir şekilde cihazı gördürürsen netten .dz uzantılı rom bul ve LGMDP dz yönteminde yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilardi

LGMDP 1.5 programıyla dene. Programa bir şekilde cihazı gördürürsen netten .dz uzantılı rom bul ve LGMDP dz yönteminde yükle.

sorun zaten pc telefonu görmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eayoz1

quote:

Orijinalden alıntı: dilardi

LGMDP 1.5 programıyla dene. Programa bir şekilde cihazı gördürürsen netten .dz uzantılı rom bul ve LGMDP dz yönteminde yükle.

sorun zaten pc telefonu görmüyor

L9 için fastboot yükleme tarif edilmiş.Senin telefonuna uyabilir.belki derdine çare olur.İstersen aşağıdaki linki bir incele.Kolay gelsin şimdiden.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2119090

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.