Şimdi Ara

Üstadlar lütfen yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Allah'ın izniyle 1 haftaya yeni eve çıkacağım. Yalnız, salondaki asma tavanı pencere duvarına sıfır yapmışlar ve korniş yeri bırakmamışlar. Kornişi takan usta buraya korniş olmaz, çünkü asma tavan suntalamdan yapılmış, perdeleri taşımaz dedi. Ayrıca korniş görünecek ve kötü görüntü olacak dedi. Usta tamamen haklı. Sadece stor perde olabilir dedi ama bizde tül perde ve kanat perdede olsun istiyoruz. Nasıl birşey yapabiliriz??? Lütfen yardımcı olun.
     Üstadlar lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya söktürüp yeniden yaptircaksiniz yada zebra stor seçeneklerine yoneleceksiniz bu durup kornis takacaksaniz da L demirlerle duvara vidalayip tavana baglayabilirsiniz sağlam değilse koni side saklamak için birseyler takabilir siniz köşe süsleri gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin ustası cevap vermiş hocam ama böyle uzun metal boru gibi birşey var duvara monte ediliyor tavana değil. Halkalar ile perdeyi asabiliyorsun. İKEA'da bu malzemeler perdecilerden çok uygun fiyata satılıyor ben geçen sene minimum 1000 TL ye bulabildiğim perdeyi ikea'da kestirme dahil 320 TL ye almıştım. Hala kullanıyorum
  • evin güzelmiş güle güle otur. böyle güzel bir eve klasik kornişler takmak yerine zevkine göre bir zebra veya rustik yaptırabilirsin. belki biraz maliyeti fazla olabilir ama bence daha güzel olur. ayrıca asma tavanı tasarlayan arkadaşın arkaplanı led şeritle aydınlattığını düşünüyorum eğer yapılmamışsa yapmanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.