Şimdi Ara

Uv Destekli Boya İle Psu Kablolarını Boyasam Nasıl Olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda psu kablo kılıfları var uv duyarlı ancak ben onları alıpta takması ile uğraşmak istemiyorum bende uv boya alıp kablolrı pembemsi bi renge kablo girişlerinide yeşile boyasam nasıl olur sizce kasanın iç görüntüsü şu şekilde

Dışıda bu şekilde

Dışıda bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnzoMode -- 21 Kasım 2011; 13:12:06 >

• tavsiye etmiyorum. zamanla boya çatlayıp etrafa parça parça dökülüyor.
  • bence sleve şeklinde bişey yapman daha mantıklı olur khan geming diye yaz google a çıkar
  • Hocam şu ekran kartına fan taktıgın aletin adı ne kasaya takmış oldugun ? ayrımı satılıyor yoksa kasadanmi cıktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suspect34

Hocam şu ekran kartına fan taktıgın aletin adı ne kasaya takmış oldugun ? ayrımı satılıyor yoksa kasadanmi cıktı ?

kasanın kendi özelliği o
  • Orijinalden alıntı: EnzoMode

Arkadaşlar forumda psu kablo kılıfları var uv duyarlı ancak ben onları alıpta takması ile uğraşmak istemiyorum bende uv boya alıp kablolrı pembemsi bi renge kablo girişlerinide yeşile boyasam nasıl olur sizce kasanın iç görüntüsü şu şekilde

belki şu şekilde yapılabilir kabloların dışına takılan spiral alıp daha uvboyala boyayıp takarsan dökülme olmayacaktır . Sarmal spirallerde kaoly olur fakat diğerlerinde biraz zahmetli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1444 -- 22 Kasım 2011; 13:14:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suspect34

Hocam şu ekran kartına fan taktıgın aletin adı ne kasaya takmış oldugun ? ayrımı satılıyor yoksa kasadanmi cıktı ?

Usta o Kasanın Kendi Özelliği Eski Kasamda Gpu ilk açıldığında 40 derece idi şimdi raidmax enzo atx wr aldm 32 33 derece ordaki fan çok etki etti Kasanın kendi özelliği o .
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnzoMode -- 22 Kasım 2011; 23:02:35 >
  • Önerileriniz için Teşekkürler ancak elimde olan kasanın tek eksiği kablo saklama bölümlerinin olmaması idi bende bu sorunu kendim hallettm dvd ler ve hdd nin anakart tarafında boşluk olduğunu farkettim ve kabloları oraya tıktım ve sadece işime yarıyanları çıkarttım.
  • SUSPECT34 NİKLİ ÜYE DOLANDIRCIDIR.ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnzoMode

.

Bendede aynı kasadan var o zımbırtıyı söküp atım bir faydası yok nediye yapmışlarsa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hayırsız

quote:

Orijinalden alıntı: EnzoMode

.

Bendede aynı kasadan var o zımbırtıyı söküp atım bir faydası yok nediye yapmışlarsa :)

sizin o arkadaki fan 80 mm mi ? çok küçük görünüoda resimde
  • Evet 80 mm resimde büyük gözükmüş olabilir 120 mm bir fanı arkadaki fanın olduğu yere monta etmemek mümkün değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.