Şimdi Ara

Uydunet 7 gün içinde Cayma Hakkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhabalar Bugün Antalya Uydunet İl Müdürlüğüne Gittim ve Uydunet Başvurusunda bulundum. Ve takibki şu meşhur Netmaster CBW-383Z4 vereceklerini söylediler Netmaster CBW-383ZN modemin Kasım ayında dağıtıma başlanacağı söylendi. Ben her ne kadar modeminizde bir takım wirelles arızıları var desemde kendileri hiç ama hiç toz kondurmadılar :D . Sorum şu ki daha tahhüt ve sözleşmeye imza atmadım. Herhalde teknik ekipler gelince olacak o iş. Neyse sorum şu ki müdürlükteki görevli arkadaşa ben ısrarla modemi istemiyorum yeni modemi verin diyerek terletsem de ısrarla yeni modem vermedi onun yerine hizmetten veya modemden memnun kalmaz isem aboneliğimin başlangıcından itibaren 7 gün içerisinde başvurumu iptal edebileceğim yani cayma hakkımın olduğunu söylediler sizin bu konu hakkında bilginiz var mı ki cayma hakkım varsa ve modemden memnun kalmaz isem kendime motorlla modem alıp AP ile bağlanacağım. Yani şuan mevcut seçtiğim tarife maximum keyif kampanyası +3 tl HD BOX +6 tl Modem ücreti 24 ay tahüüt görevliye ben modemi beğenmezsem ve iade edersem modem parasını almaya devam edermisiniz diye sordum evet almaya devam ederiz diye belirti ancak 7 gün içinde cayma hakkınız var cihazları kutusu modemi ile teslim ederseniz eksiksiz abonliğinizi iptal edebilirsiniz diye belirti @charmlander konu hakkında acaba bilginiz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megas-XLR ver. 2.0 -- 3 Ağustos 2015; 20:42:57 >

• Henüz kurulum yapılmamışsa vazgeçebilirsiniz. Kuruluma gelen ekip taahhütü imzalatacak size. Aradıklarında vazgeçtim gelmeyin dediğinizde iptal olacaktır. ZN modelde diretirseniz belki getirirler iptal olmasın diye? Ben de aynı durumdan ötürü arayıp epey kavga ettim depo görevlisiyle ZN getirecez tamam demişti, sonra yine başka bir kampanyayı beğendiğim için iptal ettim gelmeyin dedim iptal oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 3 Ağustos 2015; 21:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Henüz kurulum yapılmamışsa vazgeçebilirsiniz. Kuruluma gelen ekip taahhütü imzalatacak size. Aradıklarında vazgeçtim gelmeyin dediğinizde iptal olacaktır. ZN modelde diretirseniz belki getirirler iptal olmasın diye? Ben de aynı durumdan ötürü arayıp epey kavga ettim depo görevlisiyle ZN getirecez tamam demişti, sonra yine başka bir kampanyayı beğendiğim için iptal ettim gelmeyin dedim iptal oldu.
    Uyduneti eşimin üzerine aldık onuda bugün aramışlar telefondan tabiki şansa bak ki telefon sessizdeymiş. Hiç aklıma gelmedi teşekkür ederim yarın muhtemelen gene ararlar bende durumu belirtirim eğer ZN model modem getirmeyecekseniz iptal edin başvurumu diyeceğim çünkü gerçekten illallah dedirti Z4 model modem. Siz hangi ildesiniz de size getirdiler yeni modemi ? Ben ısrarla il müdürlüğünde ki görevliye çünkü söyledim ZN model modem istiyorum diye onlar da yok deyip kasım ayında dağıtıma başlayacak dediler nedense :)

• Megas-XLR ver. 2.0 M kullanıcısına yanıt
    İstanbul'dayım. Aradım KabloTV ydi galiba orayla görüştüm Z4 dediler. Sonra beni bölge kurulum ekibiydi sanırım oraya yönlendirdi kesin bilgi için. Oraya ilk başta epey bağırdım çağırdım Z4 değil ZN gelecek onlar bilmez kesin ZN dediler. Dedim teyit edin yanlışlık olmasın depoya gitti oradaki görevliye bağladı onla konuştum kesin ZN di mi yoksa bağlatmıcam dedim kesin ZN dediler. Ertesi gün kurulum için aradıklarında gelmeyin iptal ediyorum vazgeçtim dedim tamam dediler. Sonra ertesi gün görevli aradı müşteri hizmetleri neden iptal ettin falan filan dedim başka kampanyaya geçicem. İşte akşama bi daha arıcaklar sizi onlara da vazgeçtim dersiniz dedi. Akşam da aynı şekilde iptal ediyorum dedim ve konu kapandı.

Hocam kuruluma gelen ekip eğer yanında Z4 getirirse bile geri gönderebilirsin kovup. İmzalama sözleşmeyi yeter.
  • quote:

İstanbul'dayım. Aradım KabloTV ydi galiba orayla görüştüm Z4 dediler. Sonra beni bölge kurulum ekibiydi sanırım oraya yönlendirdi kesin bilgi için. Oraya ilk başta epey bağırdım çağırdım Z4 değil ZN gelecek onlar bilmez kesin ZN dediler. Dedim teyit edin yanlışlık olmasın depoya gitti oradaki görevliye bağladı onla konuştum kesin ZN di mi yoksa bağlatmıcam dedim kesin ZN dediler. Ertesi gün kurulum için aradıklarında gelmeyin iptal ediyorum vazgeçtim dedim tamam dediler. Sonra ertesi gün görevli aradı müşteri hizmetleri neden iptal ettin falan filan dedim başka kampanyaya geçicem. İşte akşama bi daha arıcaklar sizi onlara da vazgeçtim dersiniz dedi. Akşam da aynı şekilde iptal ediyorum dedim ve konu kapandı.

Hocam kuruluma gelen ekip eğer yanında Z4 getirirse bile geri gönderebilirsin kovup. İmzalama sözleşmeyi yeter.
    Şahsen ucuz olsun diye Uydunet kullanmak taraftarıydım fakat oyunlardaki ping sorunu ve meşhur modem sorunu nedeniyle vazgeçmiştim. TTNET Fibernet kullanıyorum şu an.

• quote:

Şahsen ucuz olsun diye Uydunet kullanmak taraftarıydım fakat oyunlardaki ping sorunu ve meşhur modem sorunu nedeniyle vazgeçmiştim. TTNET Fibernet kullanıyorum şu an.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım ilgi ve alakana başından geçen tecrübeni anlatığın için teşekkür ederim şahsen ben başvuru yapınca olay bitti eywah demiştim bugün. Bakalım beni arayacak ekiplere söyleyeceğim veya yarın bir arayıp konuşayım bakim müdürlükle ne diyecekler gene. Yani eve gelen teknik servis bile bu modeme lanet okuyor ben uydunetin bu netmaster ısrarını anlamış değilim işin tuhaf tarafı modemin içine açıpta baktım yani adamlar Broadcom marka çipset ve kart kullanıyorlar nasıl oluyordu bu modem böyle sorun çıkarıyor anlamadım bence problem tamamen yazılımsal belki ufak tefek donanımsal şeylerde vardır. Ama şurası bir gerçek ve kendi teknik servisleri bile kabul ediyor Z4 model illallah dedirtiyor.

Rica ederim hocam hadi size kolay gelsin umarım ZN vermeyi kabul ederler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Rica ederim hocam hadi size kolay gelsin umarım ZN vermeyi kabul ederler.
    bana dün kurulum yapıldı ve modemin bugn ellerine ulaşan yeni seri Netmaster CBW-383ZN olduğunu söylediler. kocaman devasa bir kutu sanki eski vcd oynatıcısı . ama çekim kalitesi çok iyi . evimde fiber kullanırken komşudan aldığım hattı asusun yeni nesil ac access pointini kullanıyordum onun 2 tık önünde çekim kalitesi.
  • ZN modemler dağıtılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çırak Web Master

ZN modemler dağıtılıyor.
    Bu ZN modem değıtılıyor diyen arkadaşlarım birde bulundukları illerini yazsalar ben antalya dayım çünkü Uydunet İl müdürlüğüne başvuru yaptım kasım ayında gelecek dediler. Ancak bugün şöyle bir durum oldu beni aradılar kurulum için randevu verelim yarın için diye bende belirtim dedim ki ben yeni seri modem istiyorum dedim, bunu da başvurum sırasında gerekli arkadaşa da belirtim ZN modelini istiyorum modemin diye onlar da tamam dediler dedim. Hatta bekletip sordutular. " Evet size yeni modem getircez dediler modemlerimiz standart 2 antenli wirelles modemlerimiz var " diyince, Bende tekrar ısrarla " arkadaşım ZN serisi modemi istiyorum dedim " yoksa bağlatmicam veya başvurumu iptal edip kendim modem temin edicem diyince, " Tamam başvurunuzu askıya alıyoruz talebiniz alınmıştır cuma günü öğleden sonra stok sorgusu için tekrar arayın elimizde şuan son 6 modem kaldı çünkü " diyip kapadılar ben bu işten hiçbirşey anlamadım şimdi günü öğleden sonra tekrar araycam. Pazartesi günü başvuru yaptım " Yeni seri modemler kasım ayında başlanacak dağıtıma " diye ısrarla söyleyen arkadaşı anlamayıp teknik ekibin bana elimizde son 6 modem kaldı diyip cuma günü sorgulayın tekrar diyip başvurumu askıya alıyor yani bu nasıl birşey çözemedim :D

Akıllarınca ellerindeki stoğu eritmek için size kakalayacaklar dandirik modemleri. İyi yapmışsınız hocam azıcık sıkın dişinizi birz sabredin bekleyin bitirsin depo o elindeki Z4 leri tekrar başvuru yaparsınız. Adamlar kafaya koymuş blöf yemiyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megas-XLR ver. 2.0

Bu ZN modem değıtılıyor diyen arkadaşlarım birde bulundukları illerini yazsalar ben antalya dayım çünkü Uydunet İl müdürlüğüne başvuru yaptım kasım ayında gelecek dediler. Ancak bugün şöyle bir durum oldu beni aradılar kurulum için randevu verelim yarın için diye bende belirtim dedim ki ben yeni seri modem istiyorum dedim, bunu da başvurum sırasında gerekli arkadaşa da belirtim ZN modelini istiyorum modemin diye onlar da tamam dediler dedim. Hatta bekletip sordutular. " Evet size yeni modem getircez dediler modemlerimiz standart 2 antenli wirelles modemlerimiz var " diyince, Bende tekrar ısrarla " arkadaşım ZN serisi modemi istiyorum dedim " yoksa bağlatmicam veya başvurumu iptal edip kendim modem temin edicem diyince, " Tamam başvurunuzu askıya alıyoruz talebiniz alınmıştır cuma günü öğleden sonra stok sorgusu için tekrar arayın elimizde şuan son 6 modem kaldı çünkü " diyip kapadılar ben bu işten hiçbirşey anlamadım şimdi günü öğleden sonra tekrar araycam. Pazartesi günü başvuru yaptım " Yeni seri modemler kasım ayında başlanacak dağıtıma " diye ısrarla söyleyen arkadaşı anlamayıp teknik ekibin bana elimizde son 6 modem kaldı diyip cuma günü sorgulayın tekrar diyip başvurumu askıya alıyor yani bu nasıl birşey çözemedim :D

doğrudur ben adanadayım hiç araştırmadan bu işe girdim hatta modemi kurarlarken modemin kocaman ve antensiz olması beni üzdü türk malı olduğu anlaşılıyordu . sonradan araştırdım ki yeni tipmiş. bana eleman dediki bu modem daha yeni elimize geçti çok şanslısınız dedi ne demek istediğini anlamamıştım. şuan tek şikayetim(!) modemin ışıklarının çok zayıf olmasın . önceki asusun mavi ışıkları koridorumu şenlendiriyordu ayrıca birşey daha söyleyeceğim modemin arayüz şifresi değiştiriliyor. ben kurcalarken bulmuştum tekrar bulunca buraya yazarım

birde teledünya hd kullanıyorm kanal d hd flan olmaması beni üzdü acaba ne zaman kanald de eklenir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

doğrudur ben adanadayım hiç araştırmadan bu işe girdim hatta modemi kurarlarken modemin kocaman ve antensiz olması beni üzdü türk malı olduğu anlaşılıyordu . sonradan araştırdım ki yeni tipmiş. bana eleman dediki bu modem daha yeni elimize geçti çok şanslısınız dedi ne demek istediğini anlamamıştım. şuan tek şikayetim(!) modemin ışıklarının çok zayıf olmasın . önceki asusun mavi ışıkları koridorumu şenlendiriyordu ayrıca birşey daha söyleyeceğim modemin arayüz şifresi değiştiriliyor. ben kurcalarken bulmuştum tekrar bulunca buraya yazarım

birde teledünya hd kullanıyorm kanal d hd flan olmaması beni üzdü acaba ne zaman kanald de eklenir ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende yeni üye olmayı düşünüyorum. Bu modem docsis 3.0 olarak geçen modem mi

• okko kullanıcısına yanıt
    Docsis 3.0 hocam evet. Motorola, bu Netmaster'lar falan.
  • quote:

Docsis 3.0 hocam evet. Motorola, bu Netmaster'lar falan.

Teşekkür ederim. o zaman üyelik başvuruus yaparken moden ZN olmazsa getirmeyin mi diyeyim
  • okko kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da mısınız? Eğer İstanbul daysanız muhtemelen yeni modemlerden vereceklerdir. Eğer farklı bir şehirdeyseniz sık sık sormanız gerek. Başvuru yaparken "Hangi modem veriyorsunuz?" diye sorun. Daha sonra kuruluma gelmeden evvel arayacaklar sizi o zaman da sorun. Hatta başvurudan sonra kurulum ekibi aramadan siz arayın sorun bence. Çünkü mesela ALO 126 yı aradığınızda farklı, Uydunet bölge servisini aradığınızda farklı şeyler söyleyebiliyorlar. Başvuru sırasında tek bir imza atıyorsunuz taahhütname imzalamayacaksınız. O yüzden kurulum ekibi eve gelip kurulumu yapıp taahhütname imzalatana kadar vazgeçme hakkınız var ZN vermiyorlarsa. TTNET gibi değilmiş başvuru işleyişi.( Bayiiye gidip başvuru yapacaksanız)

Yeni modemler iyiymiş diyorlar wireless sorunu çözülmüş ya da diğerine göre gayet iyiymiş. Yine de elinizde eski bir modem varsa en azından router olarak kullanabilirsiniz yani.
  • quote:

İstanbul'da mısınız? Eğer İstanbul daysanız muhtemelen yeni modemlerden vereceklerdir. Eğer farklı bir şehirdeyseniz sık sık sormanız gerek. Başvuru yaparken "Hangi modem veriyorsunuz?" diye sorun. Daha sonra kuruluma gelmeden evvel arayacaklar sizi o zaman da sorun. Hatta başvurudan sonra kurulum ekibi aramadan siz arayın sorun bence. Çünkü mesela ALO 126 yı aradığınızda farklı, Uydunet bölge servisini aradığınızda farklı şeyler söyleyebiliyorlar. Başvuru sırasında tek bir imza atıyorsunuz taahhütname imzalamayacaksınız. O yüzden kurulum ekibi eve gelip kurulumu yapıp taahhütname imzalatana kadar vazgeçme hakkınız var ZN vermiyorlarsa. TTNET gibi değilmiş başvuru işleyişi.( Bayiiye gidip başvuru yapacaksanız)

Yeni modemler iyiymiş diyorlar wireless sorunu çözülmüş ya da diğerine göre gayet iyiymiş. Yine de elinizde eski bir modem varsa en azından router olarak kullanabilirsiniz yani.
    Yani ben bu işi anlamıyorum modemlerinde Wirelles Sorunu var ve biliyorlar ama Hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorlar. Birçok insan burada şikayetçi diyor ki Z4 serisinde kronik bir sorun var WİFİ 'ın da bir problem var diyor. Lakin yiğidi öldür hakkını yemeyelim etherneti takıp kullananlarda cihaz müthiş diyor. Ona da lafımız yok beni üzen şey insanları APTAL yerine koymanız başka birşey değil cihazınız da belli işte WİFİ problemi var kabul edin piyasadan çekin modemleri yani eğer cihaz da problem olmasa niye gelipte ZN modem çıkartıyorsunuz ki ? Hadi herşeyi geçtim işin en tuaf tarafı da NETMASTER cihazlarının wifi sorunu olduğunu kabul ediyor bir de utanmadan sitelerinde Z4 model modeminin sayfasına giriince en alta " Cihazınızın kablosuz performansını artırmak için "Kablosuz Sinyal Katilleri"ne karşı dikkatli olmalısınız. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. " yazmışsınız ya böyle birşey olabilir mi ? Bana verdiğiniz cihaz da WİFİ sorunu varsa ben ona ekstra masraf edip bir ACCES point WİFİ router veya powerline almak zorundamıyım ? Adam gibi iş yapsanız da kimse madur olmasa ? İşte Bakın siteninde bakın ne yazmışlar buyrun... Yani sayın netmaster yetkilisini de etikledim siz de kabul edin artık bu modemin WİFİ sorununu lütfen... Cihazınızın arızası yüzünden Türksata edilen size edilen telefonlar yüzünden hatlar kitleniyor hatta insanları hatta sıraya sokuyorsunuz evimize gelen teknik ekipler bile " Lanet olsun bu modeme ne biçim cihaz " diyip artık ellerinde 0 modemle bire bir değişim yapar oldunuz. Sırf stokları tüketmek için Türkiye' de azıcık kablo modem alternatifleri olsa ki yakında ben bu işe el atıcam görürüm ozaman sizi rekabete nasıl giriyorsunuz NOKTA !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megas-XLR ver. 2.0 -- 6 Ağustos 2015; 23:41:39 >

• quote:

Yani ben bu işi anlamıyorum modemlerinde Wirelles Sorunu var ve biliyorlar ama Hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorlar. Birçok insan burada şikayetçi diyor ki Z4 serisinde kronik bir sorun var WİFİ 'ın da bir problem var diyor. Lakin yiğidi öldür hakkını yemeyelim etherneti takıp kullananlarda cihaz müthiş diyor. Ona da lafımız yok beni üzen şey insanları APTAL yerine koymanız başka birşey değil cihazınız da belli işte WİFİ problemi var kabul edin piyasadan çekin modemleri yani eğer cihaz da problem olmasa niye gelipte ZN modem çıkartıyorsunuz ki ? Hadi herşeyi geçtim işin en tuaf tarafı da NETMASTER cihazlarının wifi sorunu olduğunu kabul ediyor bir de utanmadan sitelerinde Z4 model modeminin sayfasına giriince en alta " Cihazınızın kablosuz performansını artırmak için "Kablosuz Sinyal Katilleri"ne karşı dikkatli olmalısınız. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. " yazmışsınız ya böyle birşey olabilir mi ? Bana verdiğiniz cihaz da WİFİ sorunu varsa ben ona ekstra masraf edip bir ACCES point WİFİ router veya powerline almak zorundamıyım ? Adam gibi iş yapsanız da kimse madur olmasa ? İşte Bakın siteninde bakın ne yazmışlar buyrun... Yani sayın netmaster yetkilisini de etikledim siz de kabul edin artık bu modemin WİFİ sorununu lütfen... Cihazınızın arızası yüzünden Türksata edilen size edilen telefonlar yüzünden hatlar kitleniyor hatta insanları hatta sıraya sokuyorsunuz evimize gelen teknik ekipler bile " Lanet olsun bu modeme ne biçim cihaz " diyip artık ellerinde 0 modemle bire bir değişim yapar oldunuz. Sırf stokları tüketmek için Türkiye' de azıcık kablo modem alternatifleri olsa ki yakında ben bu işe el atıcam görürüm ozaman sizi rekabete nasıl giriyorsunuz NOKTA !!

ürün kore malı sanıyorm . korelilerin wifi kartı üzernde çok ürün çıkarttıyorlar kimisi başarılı hatta efsane oluyor . şuan yeni modemlerin wifi çekimi de bnm için efsane oldu 270 m2 evin en dibinde bile tam çekiyor . asusun son serilerini sollamış durumda. ben şuan çok memnunum. modem kurulurken çekmezse takviye asusun acsses pointini kullanırm diye düşünürken odamda yer ayarlarken böyle bir çekim kalitesini görünce asusu satmaya bile karar verdim . uzatma wifi antenimi bile çıkardım direk normal kullanıyorm full.(evim yutong değil normal yutonglar daha rahat çekim yapıyorken benm evimin duvarları çok kalın olduğu için hep sıkıntı oluyordu)

edit: modemin arayüzünde çevredeki modemleri ara diye bir bölüm var . onunla arama yaptğmda (14 katlı binanın 4. katında oturyrm) 7. katta ki komşuların modemlerinin isimlerini görebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuß3 -- 7 Ağustos 2015; 12:43:46 >

• quote:

Evet İstanbuldayım çok teşekkür ederim cevaplarınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: okko

quote:

Evet İstanbuldayım çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu ZN dediğiniz modemin diğerlerinden tek farkı 5 dbi anteni olması herhalde başka farkı gözükmüyor.

http://www.kablonet.com.tr/internet/uydunet-modem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.