Şimdi Ara

uydunet adil kota şartlarını erkene mi çekmeye başladı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uyku yok paketim vardı sabaha kadar açık bırakmıştım pc yi download için 9 dan sonra kalkmıştım bakınca 500-600 kbps ile indirdiğini gördüm sonra telefon ve pc den speedtest yaptım 5.8 mbps gösteriyor belki bir hatadır dedim akşam tekrar speedtest yaptım yine 5.7 mbps falan çıktı neden böyle oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 13 Şubat 2017; 14:20:18 >

• Hiçbirşey anlamadım söylediklerinizden :) gece paketi varsa tam hız indirmesi gerekmiyor mu? AKK aştıktan sonra mı o hızları aldınız? Normal paket hızınız nedir?
  • valla benimde uydunet sadece zamunda torrentden akn yi geçsem bile full 600 kb ile download yapıyorum ama bendeki bu hız sadece zamunda torrent için geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5shdw0

Hiçbirşey anlamadım söylediklerinizden :) gece paketi varsa tam hız indirmesi gerekmiyor mu? AKK aştıktan sonra mı o hızları aldınız? Normal paket hızınız nedir?

hocam nasıl farkettiğimi yazdım orda :) akk bitik şuan ve aldığım hız bu 2 gündür. normalde 3 mbps olması gerekmiyor mu ?

uydunet adil kota şartlarını erkene mi çekmeye başladı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 5shdw0

Hiçbirşey anlamadım söylediklerinizden :) gece paketi varsa tam hız indirmesi gerekmiyor mu? AKK aştıktan sonra mı o hızları aldınız? Normal paket hızınız nedir?

modlar sağolsun mesajımı editlemiş o yüzden anlamadınız

• quote:

Orijinalden alıntı: patren

valla benimde uydunet sadece zamunda torrentden akn yi geçsem bile full 600 kb ile download yapıyorum ama bendeki bu hız sadece zamunda torrent için geçerli

hocam şuan idm ile dosya indiriğimdede 750 kbps ile indiriyor

• Sonuçta btk en geç 1 mayıs diye belirtti daha erken bu hizmeti verip vermemek isslerin elinde sonuç itibariyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Foxin kullanıcısına yanıt
    Belki de deneme falan yapıyorlardır ve sen pilot kullanıcı olarak seçilmiş olabilirsin hocam :)
  • Bahsettiğin problemi 2-3 haftadır yaşıyorum. 50mbit hızım download hızım var ve akşam saatlerinde 3-10mbit arası görüyorum. Müşteri hizmetleriyle ve destek mailleriyle iletişim kurdum fakat sorun yok sinyalleriniz herşeyiniz harika diyip çözümlendirilemedi. Ekşi sözlükle bu konuyla alakalı bu ay içerisinde 2-3 entry girilmiş. Muhtemelen 1 Mayıs'taki yeni sisteme geçiş muhabbetine birşeyler deniyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Das Boot

Bahsettiğin problemi 2-3 haftadır yaşıyorum. 50mbit hızım download hızım var ve akşam saatlerinde 3-10mbit arası görüyorum. Müşteri hizmetleriyle ve destek mailleriyle iletişim kurdum fakat sorun yok sinyalleriniz herşeyiniz harika diyip çözümlendirilemedi. Ekşi sözlükle bu konuyla alakalı bu ay içerisinde 2-3 entry girilmiş. Muhtemelen 1 Mayıs'taki yeni sisteme geçiş muhabbetine birşeyler deniyorlar.

hocam benim ki sorun değil yanlış anladınız sanırım :) tam tersi benim açımdan iyi 6 mbps hız alıyorum 3 yerine

• Foxin kullanıcısına yanıt
    aa pardon o zaman. O zaman sorun yok iyi bir şey bu. Her halükarda kablonet birşeyler karıştırıyor.
  • Bu dediğiniz bugün bana da oldu. Birkaç defa hızım 14-16 Mbps arası gidip geldi sonra tekrar 3 Mbps oldu. Önce erkene mi aldılar diye ümitlendik ama hızın tekrar düşmesi ile bir şeyler denedikleri kanaatine vardık :)
  • İSS'ler bazı kullanıcıları seçip deneme yapıyorlar.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Bizi de görecekler mi hocam?
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Rastgele seçtikleri için bilemem.
  • Hız testi yaptıgımda aldıgım sonuçlar sanki akk kotasını geçmemişim gibiydi fakat steam ve torrent üzerinden indirme yapmaya çalıştıgımda 300kbps ye tekrar takıldım.Hız testini 3*4 farklı siteden yaptım hızımı yanlış gösterme ihtimaki var mıdır?
  • TTNet VDSL 24Mbit FiberNet kullanıyorum. Dün gece saat 2 gibi internet gidip geldi, bugün öğlene kadar tam hız kullanabildim. Şimdi tekrar baktım 3Mbit'e tekrar düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Westside26

Hız testi yaptıgımda aldıgım sonuçlar sanki akk kotasını geçmemişim gibiydi fakat steam ve torrent üzerinden indirme yapmaya çalıştıgımda 300kbps ye tekrar takıldım.Hız testini 3*4 farklı siteden yaptım hızımı yanlış gösterme ihtimaki var mıdır?

torrent belki 300 le indirebilir ama steam son limitte indirmesi lazımdı akk takılmışsınızdır hocam bende haftalardır devam ediyor olay 750 kbps ile indiriyor torrent, steam, origin farketmeden bu arada yöneticiler torrent diyince editliyor mesajı haberiniz olsun sanki teşvik ediyoruz bilen biliyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

quote:

Hız testi yaptıgımda aldıgım sonuçlar sanki akk kotasını geçmemişim gibiydi fakat steam ve torrent üzerinden indirme yapmaya çalıştıgımda 300kbps ye tekrar takıldım.Hız testini 3*4 farklı siteden yaptım hızımı yanlış gösterme ihtimaki var mıdır?

torrent belki 300 le indirebilir ama steam son limitte indirmesi lazımdı akk takılmışsınızdır hocam bende haftalardır devam ediyor olay 750 kbps ile indiriyor torrent, steam, origin farketmeden bu arada yöneticiler torrent diyince editliyor mesajı haberiniz olsun sanki teşvik ediyoruz bilen biliyor zaten

Torrente sansür uygulandığını ilk defa duydum komik geldi açıkcası :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

quote:

Torrente sansür uygulandığını ilk defa duydum komik geldi açıkcası :))

konuya yazdığım ilk mesajda "torrentten dosya çekerken dedim" ve direk editlemişler mesajı torrent=korsan bazı kişiler için bakış açıları bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.