İzmir Akevler tarafında oturuyorum 10 mb sınırsız var ,son 1 aydır internet yavaşlıyor gidiyor ama bağlantı kopmuyor bağlı ping atıyorum google a %25 veri kaybı var diyor geçenlerde aradım teknik servisi onlar gelene kadar kendine kendine düzeldi ,dün yine oldu internet bi gidiyor bi geliyor aradım müşteri hizmetlerini klasik speedturknet testini aç dediler,bende açmıyor dedim arıza kaydı açtılar ve de sonra tekrardan kendi düzeldi sizde böyle oluyormu ?
oluyor ne yazık ki arada
uydunet faturalarda yolsuzluk yapıyor. 5 Mbps'e kadar 1GB kotalı internet kullanımına ilişkin aynı tarifenin sınırsızının %30 fazlasını geçemez deniyordu. Fakat bana çok daha fazla faturalar geldiği için kotamı 40 GB yaptım, yine 140 TL civarında bir fatura geldi ki, aradığım müşteri temsilcisi gelen faturadaki kota kullanımı ile benden alınan paranın tutmadığını benden fazla para alındığını söyledi.
Şikayet bıraktım, geri dönen olmadı. Merkezi aradım oradan oraya yönlendirdiler. İstanbul il müdürlüğünü aradım telefonu hiçbir zaman açmıyorlar.
Bende de arada yavaşlama oluyo. Ping-hız normal testlerde ama böyle bi' yavaşlık oluyo. Modeme res atınca 5-10 dk bekleyince eskiye dönüyo. Servis falan gerekmiyo.
Veri kayıpları ile ilgili sinyal sorunu veya modem sorunu olabilir. Çağrı merkezi sanırım kontrol edebiliyor son aradıgımda bahsetmıstı. Fatura ile ilgili sanırım durudemirtas 10 mb 40 gb kullanıyosun bunuda hesaba vurunca internet 130 (%30 fazlalık ile)+ TV 9 TL ediyor. Sen bence ya 80 gb lık yaptır yada sınırsız yaptır.
http://62.248.80.10/ adresinden modemin MAC adresini yazarak sinyal değerlerini kontrol edin. Sinyal değerleri sorunluysa arıza kaydı bırakın. Ayrıca hangi modemi kullanıyorsunuz?