Arkadaşlar,uydunet modemde ikidebir kopma oluyor,acaba ben interneti koaksiyel kablo yerine cat6 kablo ile alabiyor muyum?
cat6 kabloyu sadece modem ve bilgisayarınız arasında kullanabilirsiniz ve yapı olarak koaksiyel kablo cat6'dan daha iyi ve sağlamdır. kopmalarınızın başka bir sebebi vardır. arıza kaydı bırakın 444 0 126'ya.
LGR9
kullanıcısına yanıt
evet coax daha sağlam ama modem performansını beğenmiyorum,antenleri değişmiyor,kablosuz kapsama alanı düşük,ve piyasada bu modemlere alternatif bir docsis modem yok.resimdeki gri kablo cat6 mıdır bilmiyorum,ama fiber internet modemi.yani apartmandaki kutudan daireye bu kablodan çekme imkanımız varmı.piyasadaki yüksek performanslı routerlerdan kullanmak istiyoruz ama...
evet coax daha sağlam ama modem performansını beğenmiyorum,antenleri değişmiyor,kablosuz kapsama alanı düşük,ve piyasada bu modemlere alternatif bir docsis modem yok.resimdeki gri kablo cat6 mıdır bilmiyorum,ama fiber internet modemi.yani apartmandaki kutudan daireye bu kablodan çekme imkanımız varmı.piyasadaki yüksek performanslı routerlerdan kullanmak istiyoruz ama...
malesef öyle bir imkanınız bulunmuyor, e-bay'den Motorola SBG6580 modem sipariş edebilirsiniz. gerek kablosuz performansıyla gerekse diğer özellikleriyle piyasadaki en iyi docsis 3.0 modemdir.