Şimdi Ara

Uydunet Oyun için 383Z4 Modem alternatifi (Kablolu bağlantı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara/Çankaya'dan 383Z4 modem ile birlikte 100/4 Mbps uydunet kullanıcısıyım.

Benim için oyunlarda aldığım ping çok önemli ve interneti bilgisayar ve oyun konsolumda kablolu bağlantı ile kullanmaktayım.

Sorum şu ki ben başka bir modem alırsam (örneğim Amazon'dan bu linkteki gibi birşey) kablolu bağlantıda ping'im az da olsa düşer mi? Başka modem önerilerine de açığım performansı arttırabileceğini düşündüğünüz.

Yurtdışı oyunlarda saate, güne ve oynadığım oyuna bağlı olarak 70-120 arası ping alıyorum (383Z4 modemin pingi etkileyebilecek tüm ayarları yapıldı ve oyun oynarken evde başka hiçbir cihaz modeme bağlanmıyor, sadece oyun oynadığım bilgisayar kabloyla bağlı oluyor.)

Kablolu bağlantı için pingin pek düşeceğinden ümitli değilim ama yine de tecrübesi olan arkadaşlara sormak istedim. 5-10 ping bile önemli benim için. Genelde fps oyunları oynuyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobb -- 6 Kasım 2016; 17:42:28 >

• Ping süresi olarak Frankfurt Softlayer süren nedir? Ben 70'den aşağısını göremedim Türksat'a ama ofiste Vodafone VDSL 45-50 ms civarı geziniyor.
    Ping altyapıyla alakalı bir konu ama bölge bölge değişiklik gösteriyor, geçiş yaptığın HOP sayısına göre.Burada kişisel cihazlardan ziyade ISS'nin kullandığı cihazların kapasite ve kalitesi öne çıkıyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

Ping süresi olarak Frankfurt Softlayer süren nedir? Ben 70'den aşağısını göremedim Türksat'a ama ofiste Vodafone VDSL 45-50 ms civarı geziniyor.
    Ping altyapıyla alakalı bir konu ama bölge bölge değişiklik gösteriyor, geçiş yaptığın HOP sayısına göre.Burada kişisel cihazlardan ziyade ISS'nin kullandığı cihazların kapasite ve kalitesi öne çıkıyor malesef.

Merhaba,
    Frankfurt Softlayer testi için adres nedir? speedtest.fra02.softlayer.com midir acaba?
    Burası ise sonuç 69ms çıkıyor. (min 67, max 86, 28 ölçüm sonucu)

Yine Frankfurt için şu anda ölçüm yaptım 3 tane peşpeşe Speedtest sonucu bu:

Bu da Ankara içi sonuç Turksat kendi Ankara sunucusuna Speedtest:

Tabii şimdi gece saat geç olduğu için de biraz değerler olduğundan daha iyiler.

Benim için önemli olan oyun pingleri mesela Battlefield 1 team deathmatch girdim şu anda ping 90 civarı, CS GO pingleri yine 85-110 arası seyrediyor günün saatlerine göre.

Sonuçlar normal midir? Ne yapmak lazım? Bana ciddi anlamda yüksek gibi geliyor bu pingler oyun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobb -- 7 Kasım 2016; 3:13:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kobb

quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

Ping süresi olarak Frankfurt Softlayer süren nedir? Ben 70'den aşağısını göremedim Türksat'a ama ofiste Vodafone VDSL 45-50 ms civarı geziniyor.

Merhaba,
    Frankfurt Softlayer testi için adres nedir? speedtest.fra02.softlayer.com midir acaba?
    Burası ise sonuç 69ms çıkıyor. (min 67, max 86, 28 ölçüm sonucu)

Yine Frankfurt için şu anda ölçüm yaptım 3 tane peşpeşe Speedtest sonucu bu:

Bu da Ankara içi sonuç Turksat kendi Ankara sunucusuna Speedtest:

Tabii şimdi gece saat geç olduğu için de biraz değerler olduğundan daha iyiler.

Benim için önemli olan oyun pingleri mesela Battlefield 1 team deathmatch girdim şu anda ping 90 civarı, CS GO pingleri yine 85-110 arası seyrediyor günün saatlerine göre.

Sonuçlar normal midir? Ne yapmak lazım? Bana ciddi anlamda yüksek gibi geliyor bu pingler oyun için.

gündüz 50 60 gece 80 100 arası gidip geliyordu pingler. nitro alıp 100 mb kullandığımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.