Şimdi Ara

Uydunetle ilgili bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayramdan önce uydunet alana kablotv bedava kampanyasına başvurdum daha arayıp soran yok neyse ararlar herhalde. Uydunet ili ilgili forumun nerdeyse tamamını okudum ,yalnız bazı soruların halen cevabını alamadım.uydunet net kablolu modem konusunda motorola öneriliyor bende bu http://www.kabloteknik.com siteden almayı düşünüyorum,elimde birde Airties RT-205 model kablsuz modem var ve bu modem ile kablosuz bağlantı kuracağım ancak forumlarda kimisi sadece kablosuz olarak 2 pc bağlayabilirsin diyor kimisi hiç bağlantı yapamazsın diyor bu sorunun cevabını birtürlü netleştiremedim.

Diğer bir konu ise uydunetin bağlantı sorunları ,uydunet ile ilgili forumları okuyunca çok canım sıkıldı , sanırım bu bağlantı meselesi tamamen bulunduğunuz bölge ili alakalı ben Ankarada Anıttepe semtindeyim, bu civarda oturan arkadaşlardan uydunetin durumu konusunda yorumlarını bekliyorum.

Birdeben sürekli yurt dışındaki akrabalarımla skype üzerinden görüntülü görüşüyorum ve digiturk webtvden maç seyrediyorum.Ttnet üyeliğim 8mbite kadar bağlantı hızı vardı ve hiç sorun yaşamadım. 1mbit bağlantı hızlı uydunet bu işlemler için yeterlimidir. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motoprak -- 19 Kasım 2010; 10:53:15 >

• Kablosuz router kullanıyorum, çok sayıda bilgisayar+PDA ile bağlanıyorum, hiç sorun yok.
    İki bilgisayar sınırı sadece direkt modeme kablolu bağlantı için.
  • arkadaşım aldı wi-fi ile üsteki sadece haber okuyon amca ogluna verecek ama korkuyor wifiden paylaşsa sorun olurmu anlaşılırmı ? kablo net i
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HGS ile ilgili bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.