Şimdi Ara

Uygulama Haber 23. Bölüm 'En iyi iOS ve Android uygulamaları'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android ve iOS işletim sistemli cihazlarda kullanabileceğiniz haftanın en iyi oyun ve uygulamaları  tanıttığımız Uygulama Haber programımızın 23. Bölümünde sizleri birbirinden farklı oyun ve uygulamalar bekliyor

• Bad Piggies Fragman Yayınlandı

• Garfields Defence  (Android - iOS)

• Swing Shot (Android - iOS)

• Osmanlı İmparatorluğu (
      Android )

• Wild Blood 
      (iOS)

• Quote.fm 
      (iOS)

• McPixel 
      (Android - iOS)

• Freekick Battle 
      (Android - iOS)

• Apocalypse Max: Better Dead Than Undead 
       (iOS)

• Field Runners 2 
       (iOS)  ,  Field Runners 2 HD 
       (iPad)

• Little Masters 
      (iOS)

• Wonderputt 
      (iOS)

• NFL Kicker 13
      (iOS - Android )

• Greedy Spider 2 
      Android )

• Garfield'ı slayt gösterisi olarak tanıtmanız iyi olmuş
  • Efsane bi bölüm olmuş yine, Fieldrunners 2, Greedy Spider 2, Apocalypse Max: Better Dead Than Undead ve Wild Blood benim beğendiklerim

Ayrıca Bad Piggies, Angry Birds'ten farklı olması çok iyi olmuş, sanıyorum yeni oyun tarzı baya sevilicek
  • İzlemek için girdim ve ios uygulama sayısını görünce bu yorumu yazıp izlemeden çıkıyorum. Programın adı "uygulama haber" ise adil davranacaksınız.

Sizi protesto ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

İzlemek için girdim ve ios uygulama sayısını görünce bu yorumu yazıp izlemeden çıkıyorum. Programın adı uygulama haber ise adil davranacaksınız.Sizi protesto ediyorum...

iosun uygulama konusunda üstünlüğü oldukca bariz belli oluyo onlarında yapabilcekleri birşey yokki kendileri oyun yapıp onumu tanıtsın adamlar :D

• quote:

İzlemek için girdim ve ios uygulama sayısını görünce bu yorumu yazıp izlemeden çıkıyorum. Programın adı uygulama haber ise adil davranacaksınız.Sizi protesto ediyorum...

Şu adama artı veren insanlar ne beklentisi içindesiniz merak ediyorum olmayan şeyi mi tanıtsınlar

• quote:

İzlemek için girdim ve ios uygulama sayısını görünce bu yorumu yazıp izlemeden çıkıyorum. Programın adı "uygulama haber" ise adil davranacaksınız.

Sizi protesto ediyorum...

Amma ezberden konuşuyorsunuz yahu.

Bad Piggies henüz çıkmadı ama çıkınca Android ve iOS'a çıkacak.
    Diğer oyunlar:
    Garfields Defence (Android - iOS)
    Swing Shot (Android - iOS)
    Osmanlı İmparatorluğu ( Android )
    Wild Blood (iOS)
    Quote.fm (iOS)
    McPixel (Android - iOS)
    Freekick Battle (Android - iOS)
    Apocalypse Max: Better Dead Than Undead (iOS)
    Field Runners 2 (iOS) , Field Runners 2 HD (iPad)
    Little Masters (iOS)
    Wonderputt (iOS)
    NFL Kicker 13 (iOS)
    Greedy Spider 2 ( Android )

şimdi burda saydığımız zaman 7 tane Android uygulama-oyun var (bad piggies de dahil). Toplamda da 14 tane uygulama-oyun var. Android dışında da sadece 7 iOS uygulama-oyun(androidde olmayan sadece iOS'ta olan) var. Toplamda 12 tane iOS oyunu var ama ortak olan 5 oyunu saymaya gerek yok çünkü onlar zaten Android'de de olan oyunlar yani bunlar üzerinden 'sitem' edemezsiniz. Bu mu sence ayarsızlık?

Genel olarak baktığımızda, Android platformunda olup da iOS'ta olmayan kaç tane oyun var veritabanında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechN9ne -- 23 Eylül 2012; 12:30:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlangıçdaki jenerik bile apple taraftarı olduğunu gösteriyor tüm telefonlar eski iphone tipinde onun yerine hepsi aynı telefonlar kullanılcağına farklı tiplerdeki telefonlar kullanılsın veya bariz bi şekilde iphone kullanılmasın !

• quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan İzlemek için girdim ve ios uygulama sayısını görünce bu yorumu yazıp izlemeden çıkıyorum. Programın adı uygulama haber ise adil davranacaksınız. Sizi protesto ediyorum...
    Amma ezberden konuşuyorsunuz yahu. Bad Piggies henüz çıkmadı ama çıkınca Android ve iOSa çıkacak. Diğer oyunlar: Garfields Defence (Android - iOS) Swing Shot (Android - iOS) Osmanlı İmparatorluğu ( Android ) Wild Blood (iOS) Quote.fm (iOS) McPixel (Android - iOS) Freekick Battle (Android - iOS) Apocalypse Max: Better Dead Than Undead (iOS) Field Runners 2 (iOS) , Field Runners 2 HD (iPad) Little Masters (iOS) Wonderputt (iOS) NFL Kicker 13 (iOS) Greedy Spider 2 ( Android ) şimdi burda saydığımız zaman 7 tane Android uygulama-oyun var (bad piggies de dahil). Toplamda da 14 tane uygulama-oyun var. Android dışında da sadece 7 iOS uygulama-oyun(androidde olmayan sadece iOSta olan) var. Toplamda 12 tane iOS oyunu var ama ortak olan 5 oyunu saymaya gerek yok çünkü onlar zaten Androidde de olan oyunlar yani bunlar üzerinden sitem edemezsiniz. Bu mu sence ayarsızlık? Genel olarak baktığımızda, Android platformunda olup da iOSta olmayan kaç tane oyun var veritabanında?

Ortak platform uygulamaları dışında 2 android, 7 ios uygulama var, basitçe sayarsan. Senin matematiğini pek anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacarslan -- 23 Eylül 2012; 13:16:23 >

• quote:

Aynen çok rahat bu programı 50 tane on numara uygulamayla doldurabilirim Android için bir çok uygulama fln var yeni çıkan ama göremedim hiç birini en basitinde Prince of Persia geldi nerde Blood and Glory yeni versiyonu nerde daha birçok uygulama bulabilirim ama ios'a daha fazla ve kaliteli uygulama çıktığı doğru fakat ginede biraz titiz bir araştırmayla android için daha fazla uygulama bulabiliriz.

• cok güzel programdı yine.acaba introdaki müziği nasıl bulabiliriz...saygılar...

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan İzlemek için girdim ve ios uygulama sayısını görünce bu yorumu yazıp izlemeden çıkıyorum. Programın adı uygulama haber ise adil davranacaksınız. Sizi protesto ediyorum...
    Amma ezberden konuşuyorsunuz yahu. Bad Piggies henüz çıkmadı ama çıkınca Android ve iOSa çıkacak. Diğer oyunlar: Garfields Defence (Android - iOS) Swing Shot (Android - iOS) Osmanlı İmparatorluğu ( Android ) Wild Blood (iOS) Quote.fm (iOS) McPixel (Android - iOS) Freekick Battle (Android - iOS) Apocalypse Max: Better Dead Than Undead (iOS) Field Runners 2 (iOS) , Field Runners 2 HD (iPad) Little Masters (iOS) Wonderputt (iOS) NFL Kicker 13 (iOS) Greedy Spider 2 ( Android ) şimdi burda saydığımız zaman 7 tane Android uygulama-oyun var (bad piggies de dahil). Toplamda da 14 tane uygulama-oyun var. Android dışında da sadece 7 iOS uygulama-oyun(androidde olmayan sadece iOSta olan) var. Toplamda 12 tane iOS oyunu var ama ortak olan 5 oyunu saymaya gerek yok çünkü onlar zaten Androidde de olan oyunlar yani bunlar üzerinden sitem edemezsiniz. Bu mu sence ayarsızlık? Genel olarak baktığımızda, Android platformunda olup da iOSta olmayan kaç tane oyun var veritabanında?

Ortak platform uygulamaları dışında 2 android, 7 ios uygulama var, basitçe sayarsan. Senin matematiğini pek anlamadım.

Bence hayli normal androidin 7 tane olup da ios'un ortak platformlar dahil 12 tane olması. böyle bile aradaki fark 5. Sadece Android'de olup da iOS'ta olmayan bana kaç tane program-oyun sayabilirsin? Mesela yukarıdaki arkadaş, 'Prince of Persia', 'Blood and Glory' örneklerini vermiş. Bunlar iOS'ta da var. Bunu çıkıp adamlar programa koysalar yine de ille de sadece Androidde olan oyunları-programları istersiniz.

• quote:

Tabi ya Android platformu aplikasyon üretiyor ve Donanımhaber moderatörleri de tanıtımını yapmıyor...Lütfen böyle akıl dışı fikirler ile başkalrını suçlamayın,kimse sizin saçma sapan düşüncelerinize katılmak zorunda değil

• introdaki müziğin adı ne arkadaşlar

• yayın akışına tıkladığımda önce videoyu başlatmalısınız diyor ama video zaten devam ediyor..çözemedim arkadaşlar yardım..

• donanım haber uyuma bulamıyorsan veya takip edemiorsan şu sitelerden yeni çıkanları takip edin nfl kicker 13 de android de var
    http://www.se4ever.ru/http://www.apkmania.co/http://gamer-android.ru/game/

• güzel inceleme olmus, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmanlı İmparatorluğu'nu deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost1984

donanım haber uyuma bulamıyorsan veya takip edemiorsan şu sitelerden yeni çıkanları takip edin nfl kicker 13 de android de var

http://www.se4ever.ru/
    http://www.apkmania.co/
    http://gamer-android.ru/game/

Bahsettiğiniz siteler crackli api indirme siteleri. Bu şekilde oyunları indiriyorsanız zaten Android dünyasında uygulama geliştirme filan hiç ilerlemez birde bize laf anlatmaya çalışıyorsunuz.
    NFL Kicker 13 biz listeye aldığımız sırada google için çıkmamıştı o yüzden gözümüzden kaçmış teşekkürler bilgi verdiğiniz için yalnız uslübunuz hiç güzel değil biz size bu şekilde mi yaklaşıyoruz ?

• quote:

quote:

quote:

Sanırım anlamakta güçlük çekiliyor. Android platformunda olan bütün iyi oyunlar doğal olarak iOS'de de oluyor (Bir iki istisna hariç onlarda bir iki hafta çıkıyor zaten).

Eğer ki sadece Android'teki oyunları tanıtmak zorunda kalırsak dandik dandik Android oyunları göstermek zorunda kalacağız ki bu hem size haksızlık hem bize eziyet.

Eğer ki AppStore'un oyun yönünden kat kat daha iyi olduğunu kabul edemiyorsanız benim yapabileceğim bir şey yok. Tek mümkün gözüken olay Android ve iOS için ayrı ayrı program çekmek ki Anti-Apple'cı üyelerimiz rahat etsinler. AppStore'da olanları görüpte niye bizde yok diye oluşan sinir harbini bize yönlendirmezler. Doğal olarak görmezlerse bir sorun olmaz.

Fakat bu seferde bize iki iş çıkıyor. İki kez anlat, iki program hazırla, iki ke videoyu renderla ve panele gir vs. vs. He yarın Windows Phone 8 geldiğinde 3 program olur yine yanarız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.