Şimdi Ara

Uygulama yükleyememe sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Htc Windows Phone 8S telefonum var. Telefonumda yaklaşık 550 Mb boş yer olmasına rağmen mağazada 284 Mb yazan oyunu indiremiyorum. ''Telefonunuzdaki depolama limitine ulşatınız. Biraz yer açıp tekrar deneyin.'' Yazısı çıkıyor neredeyse tüm oyunlarımı sildim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Tam emin değilim ama telefonda boş yer kalması zorunlu bir sınır vardır belki. Eğer yer açtıysan telefonu kapatıp açıp tekrar dene bakalım olacak mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamanın boyutu 550mb'den daha büyüktür 284mb olan sadece indirme dosyalarıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Tam emin değilim ama telefonda boş yer kalması zorunlu bir sınır vardır belki. Eğer yer açtıysan telefonu kapatıp açıp tekrar dene bakalım olacak mı.

Yok olmuyor yinede.

quote:

Orijinalden alıntı: parberk9999

Uygulamanın boyutu 550mb'den daha büyüktür 284mb olan sadece indirme dosyalarıdır

Telefonda zaten 5-6 adet küçük boyutlu program var (WhatsApp, Fizy gibi.) ve 2 tane oyun var onların hepsini sileyim bakalım olucakmı.
  • 696 MB boş yer açtım hala yer açın diyor kafayı yemek üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espheni -- 8 Haziran 2013; 13:58:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLasdx

696 MB boş yer açtım hala yer açın diyor kafayı yemek üzereyim

baştan başlattınmı telefonu yer açtıktan sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

Orijinalden alıntı: xLasdx

696 MB boş yer açtım hala yer açın diyor kafayı yemek üzereyim

baştan başlattınmı telefonu yer açtıktan sonra ?

Evet zaten Shring Storage programını kullanıyorum. O işlemi yaparken kapatıp açmak gerekiyor. Olmadı yine maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşlar bende bu konuda muzdaribim eğer windowsphone 8 üzerinde bizden daha bilgili ve deneyimli arkadaşlar varsa çok yararlı olur keza htc servisleri dahi kendilerine windowsphone 8 hakkında soru sorduğumda projektör tutulmuş tavşan gibi kalıyorlar öyle ne olacak böyle bilemiyorum kaldıki ben oyun ile ilgili biri değilim internet konusunda oldukça başarılı olduğundan aldım htc windowsphone 8 s mi uygulamaları saymazsak memnunum kendi adıma ancak markette bir uygulama görüp tam indirecekken hafıza uyarısı almak koyuyor adama açıkçası birde arkadaşlar bu yekpare üretilen içi açılamayan htc windows phone 8 s arızalırsa ne olacak çok merak ediyorum geçen sadece meraktan çarşıda bir teknik servise gösterdim ben açamam bunu dedi şaşırdım şahsen adamlar apple iphone yi açıyorlar yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayko

evet arkadaşlar bende bu konuda muzdaribim eğer windowsphone 8 üzerinde bizden daha bilgili ve deneyimli arkadaşlar varsa çok yararlı olur keza htc servisleri dahi kendilerine windowsphone 8 hakkında soru sorduğumda projektör tutulmuş tavşan gibi kalıyorlar öyle ne olacak böyle bilemiyorum kaldıki ben oyun ile ilgili biri değilim internet konusunda oldukça başarılı olduğundan aldım htc windowsphone 8 s mi uygulamaları saymazsak memnunum kendi adıma ancak markette bir uygulama görüp tam indirecekken hafıza uyarısı almak koyuyor adama açıkçası birde arkadaşlar bu yekpare üretilen içi açılamayan htc windows phone 8 s arızalırsa ne olacak çok merak ediyorum geçen sadece meraktan çarşıda bir teknik servise gösterdim ben açamam bunu dedi şaşırdım şahsen adamlar apple iphone yi açıyorlar yani ?

Bazi uygulamalarda yasamaniz normaldir. Htc 8sin dahili hafizasi cok yuksek degil ve oyunlar yuklenirken mesela 250 mb indirme dosyasi + 500 mb oyunun kapladigi yer = 750 mb bos alana sahip olmaniz gerekmekte( rakamlar rastgeledir).
    Arizalanirsa aldiginiz yere goturmeniz garantiye vermeniz en dogrusu. Daha bu telefonlar yayginlasmadigi icin ikinci elde telefoncular almiyor bile. Yedek parca vs. bulunmadigindan fazla, bu telefonlar konusunda tecrubeleri olmadigi icin acamayabilirler, ki acmasinlar merdiven alti telefoncular. Iphone acilabiliyor cunku heryerde herkeste var. internette tutoriallar mevcut, yapanlar birbirine gosteriyor vs..
    Sorularinizi elimden geldigince cevaplayabilirim :)

• ulasates güzel açıklamış kendisine teşekkür ederiz lakin dahili hafızasının düşük olduğu biliniyor zaten herşey biryana gönül isterdiki müzik perfofmansının bari elle tutulur olsaydı belki oradan kurtarırdı aldığım hafta kutunun içeriğinden çıkan kulaklık vasat olduğundan darty den philips kulakiçi güzel bir kulaklık aldım lakin philip bile naçar kaldı geçen gün dayanamadım sony MDR EX 300SL spariş verdim :) yarın elimde olur anlayacağınız telefondan ümidi kesmemek için imkanları zorladıkça zorluyorum :) bakalım nereye varacak bu mücadele.
  • quote:

ulasates güzel açıklamış kendisine teşekkür ederiz lakin dahili hafızasının düşük olduğu biliniyor zaten herşey biryana gönül isterdiki müzik perfofmansının bari elle tutulur olsaydı belki oradan kurtarırdı aldığım hafta kutunun içeriğinden çıkan kulaklık vasat olduğundan darty den philips kulakiçi güzel bir kulaklık aldım lakin philip bile naçar kaldı geçen gün dayanamadım sony MDR EX 300SL spariş verdim :) yarın elimde olur anlayacağınız telefondan ümidi kesmemek için imkanları zorladıkça zorluyorum :) bakalım nereye varacak bu mücadele.

Androidli HTClerde Beats ses cipi en saglikli olarak Beats kulakliklarla calisiyor deniyordu. Eger imkaniniz varsa herhangi bir Beatsle deneyip sonuclari soyleyebilir misiniz?
    Cunku 920de Beats kadar ozel bi ses cipi olmamasina ragmen Dolby ile bile cok iyi ses veriyor kulakliklar. HTClerde ucmasi lazim

• ulasates sony sparişim daha öncede bahsettiğim gibi şu saatlerde aras kargo ile ulaşaması gerekiyor beats kulaklık önerine gelince türkiye satış rakamları biryana avrupa satış fiyatları dahi bütçemizi aşar şuan spariş vermiş olduğum sony EX 300 SL ise sennheiser gibi profesyönek kulaklıklarla karşılaştırılan kaliteli bir kulakiçi kulaklık test edip sizlere deneyimlerimi anlatıcam bekletilerim olumlu yönde tersi is benim için boğaz köprüsü niteliğinde :) şuana kadar belirttiğim gibi kendi kutudan çıkan orjinal kulaklığı olsun benim sonradan darty den satın almış olduğum philips kulaklık olsun beni tatmin etmedi bakalım sonuçlar ne olacak umudum internet akıcılığının yanında ses kalitesi konusundada yeterli bulursam derim bir ohh çekicem hakikaten ve böylece biraz daha sevecğim htc windowsphone 8 s mi :)
  • evet sevgili dostlar sabah belirttiğim gibi beklenen kulaklık şu saatlerde elime ulaştı ve umduğundan daha net ses alıyorum şuan ve böylelikle rahatlıkla insanlara benim telefonumda müzik dinlemek bir harika diyebilme şansına sahip oldum müzik ve internet odaklı bir kullanıcı olmam sebebi ile şuan elimde phılıp kulaklığı saymasak ( şeytanlar götürsün :) 2 adet çılgın kulaklığım var bunlar sony EX 300 SL ve AKG K309 bu canavarlar ile nihayet müzik dinlemeye başladım arkadaşlar bu arada sırf müzik sevdasına telefonu aldığımdan beri 150 tl masraf yaptım aramızda kalsın :) ama ne yaparsın telefonu kenara atabilirim belki ilerleyen günlerde ancak kulaklıklarım hep benimle kalacak saygılarımla bu arada soru sormak ve öneride bulunmak isteyen arkadaşlar buyursunlar.
  • quote:

evet sevgili dostlar sabah belirttiğim gibi beklenen kulaklık şu saatlerde elime ulaştı ve umduğundan daha net ses alıyorum şuan ve böylelikle rahatlıkla insanlara benim telefonumda müzik dinlemek bir harika diyebilme şansına sahip oldum müzik ve internet odaklı bir kullanıcı olmam sebebi ile şuan elimde phılıp kulaklığı saymasak ( şeytanlar götürsün :) 2 adet çılgın kulaklığım var bunlar sony EX 300 SL ve AKG K309 bu canavarlar ile nihayet müzik dinlemeye başladım arkadaşlar bu arada sırf müzik sevdasına telefonu aldığımdan beri 150 tl masraf yaptım aramızda kalsın :) ama ne yaparsın telefonu kenara atabilirim belki ilerleyen günlerde ancak kulaklıklarım hep benimle kalacak saygılarımla bu arada soru sormak ve öneride bulunmak isteyen arkadaşlar buyursunlar.

Yorumlariniz, incelemeniz icin tesekkurler

• ben teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.