Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eylül ayında henüz ismi net olarak belli olmamakla beraber gk-110 kullanan gtx 685 geliyor. Gk-104 kullnanan ge-force gtx 680'nin abisi performans olarak şu an için %20-25 daha iyi gibi görünüyor olsada hafıza arabiriminin 512 bit olması ile %50 daha hızlı olması çok olası..

İşte gtx 680'nin abisinin spesifikasyonu

GK-110 Ge-Force GTX 685

Sitedeki yazının türkçesi:

Son zamanlarda bir çok grafik kartı haberi yapılıyor özelliklede sızdırılanlar ve spekülatif olanlar bunun çoğunluğunu oluşturuyor. Ama muhtemelen en ilginç spekülatif haber gtx 680'nin büyük kardeşi geforce gtx 685 ile ilgili olanı, ki bazıları tarafından bu chip büyük kepler olarak adlandırılıyor ve bununda iyi bir nedeni var.

Bu haber düşünülenden biraz daha geç bir tarihi öngörüyor, ağustos yerine eylülü işaret ediyor. Bu kötü çocuk tam 512 bir hafıza ara birimi kullanacak ki bu gtx 680 nin 2 katı demek ve üzerinde 4 gb ram barındırıyor. diğer spesifikasyonlar önceden açıklandığı gibi 2304 cuda core 512 bit hafıza arabirimi 250w güç gereksinimi ve performans olarakta 680'den%20-25 daha hızlı olması öngörülüyor.

Doğrusunu söylemek gerekirse hafıza arabiriminin ikiye katlanmasıyla yukarıda belirtilenden daha iyi bir performans bekleyebiliriz.

Böyle bir arabirimi donanıma monte etmek çok pahalı bir iş olduğundan 680'e göre daha fazla bir fiyat etiketiyle satışa sunulmasını bekleyebiliriz. Tabi daha henüz erken, kartın çıkmasına yakın performans %50 daha fazla olabilir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bize yine masraf çıkcak desene
  • Taş çatlasın % 80 güçlü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

Taş çatlasın % 80 güçlü olur.
    tam 2304 cuda core ve 512 bit hafıza olacak bunun yanında sanırım vatan bilgisayarda 2000 tl gibi bir fiyatla satılmaya başlar
  • Eylule daha cok var bu haber 10 defa degisir o zamana kadar.

Zaten ilk girisinde bu sefer 2500 tlden satarlar.
  • quote:

Hocam tabloda gtx680 için %100 performans demiş, gtx685'e ise %125 demiş.
    Aradaki performans farkı %25 olmuyor mu? Birisi açıklık getirebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pusu47

quote:

Hocam tabloda gtx680 için %100 performans demiş, gtx685'e ise %125 demiş.
    Aradaki performans farkı %25 olmuyor mu? Birisi açıklık getirebilir mi?

Kardeş bu zamanda gk110 için çıkan haberler sadece spekülasyondan ibarettir onun için hiç kafa yorma ben sana ortalama söyliyim, gösterilen özelliklerde olucaksa ki olur çünki herkez bilir gk110'nun haşmetini ortalama % 80 daha hızlı olabilir ama kim bilir kaç tl olur ki o parayada ekran kartı alınır mı tartışılır.
  • Evet vatan bu gtx 685 i 2500 Tl ye satar artık
  • Neler oluyor yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Neler oluyor yine
    arkadaşlar kusura bakmayın %20-25 yazacağıma uçmuşum 125 yazmışım. şimdi düzelttim ayrıca yazıyıda türkçeye çevirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marinexx

arkadaşlar kusura bakmayın %20-25 yazacağıma uçmuşum 125 yazmışım. şimdi düzelttim ayrıca yazıyıda türkçeye çevirdim

Alıntıları Göster
    Ben hala gtx 680 almak için beklemedeyim vatanın bostancı mağazasında teşhirde olan bir ürün var ama bostancıya gitmek ankaraya gitek kadar zor geliyor bana topkapı mağazasına pazartesi akşamı 3 tane geldi ama ben yetişip alana kadar kökünü kuruttular ne çok pusuda bekleyen varmış bu kartı almak için

• quote:

Orijinalden alıntı: Marinexx

Ben hala gtx 680 almak için beklemedeyim vatanın bostancı mağazasında teşhirde olan bir ürün var ama bostancıya gitmek ankaraya gitek kadar zor geliyor bana topkapı mağazasına pazartesi akşamı 3 tane geldi ama ben yetişip alana kadar kökünü kuruttular ne çok pusuda bekleyen varmış bu kartı almak için

Alıntıları Göster
    GTX680 den %20 hızlı gelir gelmesine ama 512 olacağı için pahalı oalcaktır. GTX690 çıkacakkken gerekli olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

GTX680 den %20 hızlı gelir gelmesine ama 512 olacağı için pahalı oalcaktır. GTX690 çıkacakkken gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    Bu kartla gta 5 oynadığımı düşünmek bile muazzam bir haz veriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Alıntıları Göster
    Para tuzağından başka bir şey değil. 680 alanların bazıları kartları satıp bunu alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Yok yok, o şekilde olmaz. Usuller belli; GTA V sonra çıksın ki, acıtsın biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Yok yok, o şekilde olmaz. Usuller belli; GTA V sonra çıksın ki, acıtsın biraz

Alıntıları Göster
    ya gk110 geliyor gk110 geliyor gelsen ne olur kasımda 8970 çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

ya gk110 geliyor gk110 geliyor gelsen ne olur kasımda 8970 çıkıyor

Alıntıları Göster
    Valla gk110 bu özelliklerde gelirse hd 9970 bile anca kafa kafaya gelir.
  • quote:

Valla gk110 bu özelliklerde gelirse hd 9970 bile anca kafa kafaya gelir.

Alıntıları Göster
    %150 daha mı iyi olacak ? Bütün kartlar çıkmadan önce hep böyle haberler çıkar zaten. AMD' de boş durmayacaktır o zaman. Yeni mimarilerini geliştirip daha iyi olacaklarını umuyorum.
  • 690 fantazi olur ozaman. Olsun ciksin cesit iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

%150 daha mı iyi olacak ? Bütün kartlar çıkmadan önce hep böyle haberler çıkar zaten. AMD' de boş durmayacaktır o zaman. Yeni mimarilerini geliştirip daha iyi olacaklarını umuyorum.

Hocam akıl var mantık var amd çok yeni bir mimariye gecti adamlar bu mimariyi dx 12 icin yaptı bu 7970 sadece yeni mimarinin geliştirirsin icin yapılan basit bir karttir nvidia fermi yi 2 sene geliştirdi kepler ferminin üstüne kuruldu ona rağmen 680 bu durumda 685 falan çıksa ne yazar amd zaten 8970i hazırlıyor ve muhtemelen 8980ide hazirlamakta artık herkes bunun farkında ki amd tek gpuda arayı kapatti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.