Şimdi Ara

uyku düzeni sorunu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şöyle başlayayım. ben zor uyuyorum hatta çok yorgun olduğum zamanlarda, gözüm uykusuzluktan kızarana kadar uyuyamıyorum. yatakta 3-4 saat dönüyorum sürekli birşeyler düşünüyorum. en sonunda uyuyorum. normalde bana eskiden 5 saat uyku yetiyordu. şimdi 10-12 saat civarı uyuyorum. sabah 8 de kalksam akşam 3-4 gibi anca uykum geliyor ertesi gün 13-14 arası kalkabiliyorum.

asıl sorun ise şu; önümüzdeki ayın 28'inde kpss sınavım var. ben bu ayın 30'unda adsl'i falan dondurup 1 ay boyunca iyice ders çalışmayı düşünüyorum. Burada da uyku düzenim karşıma sorun olarak çıkıyor. Daha önce bu tarz uyku sorunu yaşayan var mı aranızda? Ya da bu sorunu nasıl atlata bilirim?

• Tokatlayıp yatmayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.Chopin -- 26 Ağustos 2014; 1:11:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitrenco

Tokatlayı yatmayı dene

hocam o bile işe yaramaz bence geçen gün 3 kilometre yol yürüdüm-koştum. yarısında yürüdüm diğer yarısında ise akciğerlerim acıyana kadar koştum eve geldim. o yorgunlukla bile uyuyamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost 112

quote:

Tokatlayı yatmayı dene

hocam o bile işe yaramaz bence geçen gün 3 kilometre yol yürüdüm-koştum. yarısında yürüdüm diğer yarısında ise akciğerlerim acıyana kadar koştum eve geldim. o yorgunlukla bile uyuyamadım

Uyumuyorsan ne güzel KPSS çalış bence bu dezavantajı avantaja çevirmelsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frost 112

quote:

Tokatlayı yatmayı dene

Uyumuyorsan ne güzel KPSS çalış bence bu dezavantajı avantaja çevirmelsin

gece değil sabahın verimi ile çalışmak istiyorum ben o yüzden.

• Uyku hapı al pnp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar_Canavarı_

Uyku hapı al pnp.

her hapın bi zararı var. uyku hapının daha cok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tokatlayıp yatmayı dene

Nasi söndürebiliriz aklima geldikçe rahatsiz oluyorum

• Birazda kendni uyuyacam diye zorladigin icin uyuyamiyorsun.yataga yat uyuyamadiysan kalk bir seylerle ugras.Daha sonra uykun gelecektir.Yarin tekrar yat uyumak istedigin saatte uyuyamazsan gene bir seylerle ugras.Uyku duzenin yavas yavas oturur boyle boyle.Ama uyumak icin kendini zorlarsan uyuyamazsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.