Şimdi Ara

Uyku Düzenimi Nasıl Sağlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son bir aydır uyku düzenim berbat halde.Bi salaklık yapıp geceleri ders çalışmaya başladım.Mezun senem bu arada.Ama bu şekilde de günler hiç verimli geçmiyor.Zaman kavramı diye bişe kalmıyor insanda.Sabah 8 9 gibi yatıp akşam 5 te kalkıyorum.2 saat sonra hava kararıyor zaten hiç bişey anlamıyorum günden.Bi gün hiç uyumayıp ertesi gün uyuma yöntemini denedim birkaç kere o zamanda gecenin 3ünde uyanıyorum birden sonra sabaha kadar yine uyuyamıyorum.Ne yapmalıyım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesse--Pinkman -- 28 Kasım 2017; 6:38:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erken yatıp erken kalkmaya calısabilirsin ilk bir hafta zor geçer ama sonra alışırsın
  • Atarax

• İnsan geç yatmaya erken yatmaktan daha çabuk alışıyor. Her gün uykunu 3 saat ilerletirsen mesela bir kaç günde istediğin uyku düzenine kavuşabilirsin.
  • Dün sabah 9 da yatıp 3 de kalktım bugün 1:34 de uyudum ve saat 5 den beri salak salak uyanıyorum bende uyumamayı seçtim çok bozuyk uyku düzenim ;(

• Sabah 9da yattım 2 saat sonraya alarm kurdum.Bilerek 11de kalktım Bu gece belki uyurum diye ama şuan gram uykum yok.Geceleri uyumayı özledim artık.Yardım edin kafayı yiycem ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jesse-- Pinkman

Sabah 9da yattım 2 saat sonraya alarm kurdum.Bilerek 11de kalktım Bu gece belki uyurum diye ama şuan gram uykum yok.Geceleri uyumayı özledim artık.Yardım edin kafayı yiycem ya

O şekilde uyuman lazım artık yani en geç 2-3 saate uykun gelmiş olması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.