Şimdi Ara

UYKU PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav hazırlanma zamanında başlayan uyku problemim devamını sürdürmekte birde ramazan ayı olunca :S

Sabah ezanına kadar uyku gelmıyo yatakta kıvran dur en sonunda 1-2 saat uyuyamayınca pc başına geçiyorum sabah 5-6 gibide uyku vuruyo yatıyorum ve işin ilginç yanı sabah 9da geri kalkıyorum nerden baksanız 1 haftadır böyle düşünceler pek uyutmuyor beni

Sınavdan önce sınavı formülleri filan düşünürdüm
    Şimdi tercihi üniversiteyi istikbalimi

Uyku sorununa iyi bi taktik verebilcek varmı beni şöyle bi iyisinde 7-8 saat uyutacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper6868 -- 12 Temmuz 2015; 12:50:27 >

• Ramazan bitsin. standart bir raya oturt. en az 21 gun zorla yap bunu. sonra zaten aliskanligi kazanmis olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim hic uyuma sonraki gece 11 12 ye kadar zor dayanirsin zaten uyursun sonrada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denicem teşekkürler
  • Ben de tıpkı senin gibiydim. Sabaha kadar yatakta dönüyordum. 2 gün önce düzene sokmak adına o gün ki dersimi çalışmayıp sabahtan akşama kadar uyku sersemi olarak zombi gibi gezdim. Akşam da 20 kilometre yürüyüş yaptım eve geldiğimde saat 23 tu. Duş alıp yattım. Sabah 9 da kalkıp dersin başına geçtim. Böylece düzene girmiş oldu. İki gündür gayet güzel uyuyorum. Sana da tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantıklı ama o 1 gün zombi işi fena :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.