Şimdi Ara

uykum var gözlerim acıyor uykusuzluktan ama uyuyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
9.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gözlerim acı içinde kıvrınıyor, göz altlarım acıyor artık ama yaklaşık 15günüdr böyleyim, yatağa giriyorum uyuyamıyorum, hep aklıma bu yıl mezuna kaldım dersde çalısmıyorum su zamanlar, hep neden ders çalısmıyorum takıntısı basladı, içimdeki bu sesi bastırsam kendi nefes sesime uyuyamıyorum, nasıl çözücem bunu 15gündür nerede sızarsam orada kalıyorum hayatım altüst oldu uyuyamamaktan

• Düşünme kafana takma diyeceğim ama biliyorum ki söylemesi kolay.
    Bu yüzden biz sana yardımcı olamayız bu sorunu kendin çözmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 20 Eylül 2011; 2:57:13 >
  • Birebir aynı durum bugun basket oynadım 3 saat durmadan uyuyabileyim diye 12de yattım tekrar pc başına geçtim ve bende mezuna kaldım kafam hep derste hiç rahat olamıyorum
  • @ArmyElite

bugun rahatca yatıyım diye akşam 8gibi dışarı cıktkm 12de eve döndüm bayada yoruldum ama o yatağa girdiğimde uyku yoktu, yarın eczaneden uyku hapı almayı düşünüyorum 1-2gün rahat uyuyum bari

@OrQuN

hocam sınav düşüncesi aklımdan gidince bile uyuyamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 19 Eylül 2011; 3:25:21 >
  • Bende uyuyMigorum otobusteuim Ankara'ya ggdiyorun uykum var deli gibi ama uyuyamiyoeum
  • bende de aynı sorun vardı hep kafama bir şeyler takıp uyuyamıyordum. uyku sorununu sonra çözdüm müzik dinleyere vs. fakat şu an her gece baya kabus görüyorum. uyanana kadar kabus her gece.

karnınız aça yakınken yatın. dolu mideyle de uyuyamıyor olabilirsiniz. özellikle de yağlı yemeyin.
  • 2.yıl tekrar denemek demek heralde, dersanelerde mezun kaydı olduğundan mezuna kalmak deniyor heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler kaşık akşık yoğurt yiyorsunuz ve yatağa girdiğinizde herhangi bir şeyi düşünmeye başlıyorsunuz.Mesela sınavda ne yapacam yada bu kız benden hoşlanıyormu ki gibi şeyler.Yaklaşık 10 dk sonra mayışıp uykuya dalıyorsunuz.
    İyi uykular
  • Hocam uyuyabildiniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takam kafana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.