Şimdi Ara

Uykuya geçememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle forumda arattım ancak denk gelmedim eğer varsa aynı konu şimdiden kusurumuz affola.

Pc Samsung r510 win8 kurulu ve pc nin hazırda beklet ve uyku fonksiyonlarında sorun var.
    Uykuya ya da Hazırda beklete tıkladığım anda ekranın arka ışığı sönmeden ekran siyah oluyor ve bu andan itibaren saatlerce öylece kalıyor. Yardım edebilecek biri varsa çok sevinirim. Teşekkürler iyi günler.

• Öncelikle "Uyku seçenekleri" bölümüne girerek standart olmak üzere başlıca Yüksek Parformans ve Düşük Performans ayarlarını varsayılan değerlerine geri yükleyiniz, bunun dışında bir profil varsa onu da varsayılan yapınız. Sonra, "Aygıt Yöneticisi"ne girerek klavyenizi bularak özelliklere giriniz, "Güç Yönetimi" kısmında "bu aygıt, bilgisayarı başlatsın" seçeneğini tikleyin, tamam deyip çıkın. Daha sonra Mouse özelliklerine girerek buradaki "bu aygıt, blgisayarı başlatsın" kısmında eğer tik var ise kaldırın tamam deyip buradan da çıkın. Şimdi Uyku ve Hazırda Beklet çalışma durumunu kontrol ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

Öncelikle "Uyku seçenekleri" bölümüne girerek standart olmak üzere başlıca Yüksek Parformans ve Düşük Performans ayarlarını varsayılan değerlerine geri yükleyiniz, bunun dışında bir profil varsa onu da varsayılan yapınız. Sonra, "Aygıt Yöneticisi"ne girerek klavyenizi bularak özelliklere giriniz, "Güç Yönetimi" kısmında "bu aygıt, bilgisayarı başlatsın" seçeneğini tikleyin, tamam deyip çıkın. Daha sonra Mouse özelliklerine girerek buradaki "bu aygıt, blgisayarı başlatsın" kısmında eğer tik var ise kaldırın tamam deyip buradan da çıkın. Şimdi Uyku ve Hazırda Beklet çalışma durumunu kontrol ediniz.

Denedim hocam ancak bir değişiklik yok ayrıca dün her zamankinden farklı olarak uzun süre uykuya geçememesinin ardından pc kapandı . Pil bitti sanıp yeniden açtığımda ise pc açıldı.

• Format at düzelir. Ben de aynı problemi yaşamıştım format atınca düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

Format at düzelir. Ben de aynı problemi yaşamıştım format atınca düzeldi.

Format şu anki durumumda pek mümkün değil hocam . İlginiz için teşekkür ederim :)
  • Yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UYUYAMAMA KORKUSU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.