Şimdi Ara

uzak masaüstü bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • online (uzak bağlantı) hakkında bilgisi yada dökumanı olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevınırım

• modem ne? bağlantın ne? ip sabitmi? uzak masa üstü bir çok yöntemle yapılıyor neyi yapmak istiyuorsun?. en klolayı xp remote desktop ama bunun için modem içerisinde port açıp yönlendirme yapman lazım. bunun için site içöerisinde sayısız başlık bulman mümkün. açman gereken port 3389
  • mail adresini belirt bende olan ve zamanında foruma vermiş olduğum REALVNC programını gönderebilirim.ben kullandım gayette güzel.
    emre-kenanın da dediği gibi bir çok yol var ama yapman gereken sabit şeyler var mesela statik ıp.adls modemde nat (port açmak) kurmak.

hayırlı günler.
  • 15 Nisan 2006 Tarihli yazımdan alıntıdır...

masaüstüne erişmek istediğiniz bilgisayarın sistem özellikelrine girip uzaktan erişimi aktif hale
    getirmeniz gerekmektedir.

uzak masaüstü bağlantısı

ardından windows firewall ayarlarına girin.

uzak masaüstü bağlantısı

uzak masaüstüne hangi network'dan erişecekseniz o network için uzak masaüstü portu
    olan 3389'u firewall'dan açmanız gerekir.

uzak masaüstü bağlantısı

eğer modeminizin arabiriminde de bu yönetimler varsa port forwarding ile 3389
    numaralı portu bilgisayarınızın modeminiz tarafından atanan dahili IP sine
    yönlendirmeniz gerekir.

yukarıda anlatılanların hepsini yaptıysanız artık başka bilgisayardan masaüstü
    erişimini rahatlıkla yapabilirsiniz.

uzak masaüstü bağlantısı

kolay gelsin...

• evet bu konuyu açalım ... benimde yapmak istediğim şeyler arasında idi ...

resimli anlatım veya daha açıklayıcı bir link var mı ... yada burda açıklasanızda olur
  • Hemen üstündeki yazıyı okumaya ne dersin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

Hemen üstündeki yazıyı okumaya ne dersin?

pardon sen msj attıktan sonra atmışım kusura bakma görmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzak Masaüstü Parola Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar
    çalışltıgım yerın şubesınde bi tane bılgısayar burdakı servera onlıne bağlanıyo onun uzerınden muhasebe programını kullanıyo bu aralar bazı sıkıntıları çıktı. pazartesi gunu bakıcam bakmadan once bıraz bılgı alayım dedım
    statik ip tabıkıde var
    hepınıze tşk ıyı gunler
  • salpyilmaz sağol
  • pekı extra bişi daha soruyum ben bunları bı serverdan yapacam onun ayarları farklı mı yoksa aynımıdır
    çünkü bugun baktım gönderdıgınız şeylere serverda ole bişi yok
    bide ona el atın yaw
    saygılar
  • Ben uzaktan kontrol bağlantısı için Remote Administrator programını kullanıyorum. Buraya tıklayarak dileyen arkadaşlarımız Remote Administrator anlatımına ulaşabilirler Uzak masaüstü bağlantısı hakkında daha ayrıntılı olarak anlatım yapacak arkadaşlaımız varsa yok yararlı bir kaynak olacağı düşüncesindeyim. Çalışmalar için şimdiden teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmp16 -- 6 Ağustos 2006; 7:33:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.