Şimdi Ara

Uzaktan eğitim ders politikası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak bunun hakkında.Üniversitenin 1.dönemini bitirdim ve alttan sadece türk dili dersim kaldı.Uzaktan eğitim görüyoruz.İstanbul üniversitesinde okuyorum.Bir sonraki yıl için yatay geçiş düşünüyorum ama alttan ders kalınca bu yapılamıyormuş sanırım.
    Bu dersi ne zaman ve nasıl verebilirim ?
    Birde uzaktan eğitim dersleri bu duruma tabi mi ?
    Şimdiden teşekkürler.
    Bu arada not ortalamam 2.85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstferkaya -- 24 Ocak 2016; 16:00:25 >

• Ortalama ile mi geçiş yapmayı düşünüyorsun yoksa merkezi puanla mı? Ortalama ise sorun yaratır büyük bir ihtimal, merkezi puan ise alttan istediğin kadar ders kalsın ona değil taban puanına bakıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spatyom243

Ortalama ile mi geçiş yapmayı düşünüyorsun yoksa merkezi puanla mı? Ortalama ise sorun yaratır büyük bir ihtimal, merkezi puan ise alttan istediğin kadar ders kalsın ona değil taban puanına bakıyorlar.

Geçeceğim bölüm benden daha düşük puanla alıyor.Herhalde merkezi yatay geçiş kullanırım.
  • Merkezi puanla geçersen ders durumuna bakılmaz, alttan istediğin kadar ders olsun yine geçersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spatyom243

Merkezi puanla geçersen ders durumuna bakılmaz, alttan istediğin kadar ders olsun yine geçersin.

Hocam yerleşme puanım 316
    Geçmek istediğim bölüm 260 civarıyla kapatıyor.
    Rahatım yani.Ama bir sorum var.Ben bu dönemden sonra 2. sınıfa geçeceğim.Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yaptığımda , tekrar 1. sınıftan mı başlarım , yoksa 2. sınıftan devam mı ederim ?
  • Geçtiğin üniversiteye önceki üniversitede gördüğün derslere ilişkin ayrıntılı transkript veriyorsun onlar müfredata uyan dersleri kabul edip o derslerden muaf tutuyorlar. Aynı bölüme geçiyorsan sınıf kaybın olmaz, farklı bölüme geçiyorsan ilk sınıftan başlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır hocam sağolasın.En baştan başlayacağım sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.