Bildirim
Uzaktan kumanda pil sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kumandanın ömrü bitmiştir belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben anahtar cebimde denize girmiştim, sonra aynı olay başıma geldi 7 yıldır bitmeyen pil ertesi gün bitti, sonra taktığım pillerde 8 günde bitti, anahtarın içindeki kartı önce kontak spreyle sonrada saf alkolle temizledim, 5-6 ay oldu şimdilik sorun yok sanırım düzeldi.
oto anahtarına bakan çilingire götür. devreleri falan elden geçirsin. korozyon falan oluyor. sorna bi bakıverin hocam. -
Tavsiyeleriniz için teşekkürler götürdüm temizledi bakalım göreceğiz zamanla
Sürekli bir kısa devre halide olabilir,pili sömürüyordur.Normal şartlarda en az 6-7 sene dayanması lazım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Transit Connect arcımın kumandasında da aynı sorunu yaşıyordum CR2032 kodlu pillerden kullanıyordu kumanda 1 milyonculardan alıyordum pili saatçiden gidip Duracell marka taktırdım arabayı satana kadar hiçbir sorun çıkmadı. Özellikle CR2032 pillerin Çin malları boş geliyor resmen -
eyvallah hocam elektronikçide temizletip yeni pil taktım ancak 3 gün sonra yine bitti tekzenden alınma gp marka çin malı pildi son çare duracell veya sony bi pil alıp deneyecegim artık teşekkürler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- triger değişimi sonrası motor sesi artti
- kanser hastaları engelli raporu ile araç alabilir mi
- araç yedek su deposundan neden su atar
- yokuş kalkış desteği taktırma fiyatları
- hill holder devre dışı ne demek
- golf 7.5 hangi yıl
- katı hal batarya
- nissan gtr 2024
- mg yakıt tüketimi
- dacia jogger özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X