Şimdi Ara

UZAKTAN KUMANDALI ARABA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamın aleyküm elimde 2 çeker bmw araba var orj satıcıdan almadığım için fazla kaliteli değil pili öldü zaten birkaç değişiklik yapmak istiyorum araçta yardımlarınızla
    4 çeker e çeviricem ama bilgim yok nasıl yapabilirim

yüksek amperli bi batarya alırsam hızı iyileşir mi şimdi amele gibi gidiyo yolda

lastikleri değişicem jantlarla beraber alabileceğim bi site veya mekan

boya yapıcam plastik için ne tür boya kullanmam lazım

yolda bi 30 40 yapsa bana yeter bide yanlıycak şekilde olması lazım

bir de led bağladığımda sürekli yanıp sönüyor sabit yapamadım bir türlü on/off dan enerji aldığımda bile yanıp sönüyo sabit yanması için ne yapmam gerekiyor

bu saydıklarım mümkün mü ya da ne kadarı mümkün şimdiden teşekürler :))
     UZAKTAN KUMANDALI ARABA YARDIM UZAKTAN KUMANDALI ARABA YARDIM UZAKTAN KUMANDALI ARABA YARDIM UZAKTAN KUMANDALI ARABA YARDIM UZAKTAN KUMANDALI ARABA YARDIM UZAKTAN KUMANDALI ARABA YARDIM

• hocam elinizdeki araci modlayamassiniz cunku sizdeki arac oyuncak kategorisine girer rc degildir yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

hocam elinizdeki araci modlayamassiniz cunku sizdeki arac oyuncak kategorisine girer rc degildir yani.

aynen arkadas dogru demis ama aracin kepi güzel :)
  • Aracı şimdi maviye boyadım daha da güzel oldu boya kuruyunca foto atarım :)

peki aracın motorunu daha iyi yapabilir miyim büyük bi motor koyulur mu daha hızlı gitmesi için bide hızlandırınca lastikleri değişsem yanlar mı

bir de aracı RC ye çevirebilirmiyim bu şase üzerinde sil baştan olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz4042 -- 7 Nisan 2014; 2:54:11 >
  • mavi fena oldu :))
     UZAKTAN KUMANDALI ARABA YARDIM UZAKTAN KUMANDALI ARABA YARDIM UZAKTAN KUMANDALI ARABA YARDIM UZAKTAN KUMANDALI ARABA YARDIM UZAKTAN KUMANDALI ARABA YARDIM UZAKTAN KUMANDALI ARABA YARDIM

• bu şase üzerinde hiçbirşey yapılmaz modlayamazsınız. doğana ferrari motoru takmaya benzer bu iş. bahs ettiğiniz modlar bu işin özü ama elinizdeki araç malesef oyuncaktan öte birşey değil. ancak bu şekilde kullanılır, başka çaresi yok. şöyle bir örnek vereyim orta bütçeli orta direk bir araba fotosu atayım sizinkiyle arasındaki farkı anlarsınız.
     UZAKTAN KUMANDALI ARABA YARDIM
  • oguz4042 kullanıcısına yanıt
    dostum bu arabanın aynısından bende var 2 sene önce 23 nisanda teknosadan mı ne almıştım. bu arabaya yapsın yapsan ışıklandırma yaparsın o da ek pil takarsan yoksa devre onuda kaldırmıyo :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.