Şimdi Ara

uzaktan kumandalı arbamın daha hızlı gitmesi için ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam herkese...jeep modelinde yaklasık 30 cm uzunlugunda uzaktan kumandalı arabam var motorunu yükseltmeyi eğer oluyosa tabi istiyorum ..işe nerden baslamalıtım..yardımcı olursanız sewinirim

• Biraz daha ayrıntı versen daha iyi olur
  • motor modifikasyonu artı ekstra besleme ekleyebilirsin sisteme sesi pil ekleyip seri artışı sadece çıkış katındaki h köprüsü şeklindeki trlerin kollektörlerine verirsen motorun daha hızlı çalışacaktır
  • Eğer bn biraz daha uraşayım bu yetmez diosan motordaki sargı sayılarıyla oynayarak ona bağlı olrak gücü deiştirerek artırabilirsin sanırım yalnız bşi sölediysem affoluna yeniyim daha
  • motoru değiştir onunla bereber beslemeyi arttır
  • arkadslar yardımlarınız icin tesekkür ediyorum öncelikle...benim arabam hobby rc değil...normal uzaktan kumandalı araba..bu arabalara da yeni motor takabiliyormuyuz...ben yeni bir motor takıp sonrada 12 v akü takmayı düşünüyorum..bu ne kadar olanaklıdır...yada daha büyük bir akü kullanmak istersem motoru nasıl ayarlamalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yataat

arkadslar yardımlarınız icin tesekkür ediyorum öncelikle...benim arabam hobby rc değil...normal uzaktan kumandalı araba..bu arabalara da yeni motor takabiliyormuyuz...ben yeni bir motor takıp sonrada 12 v akü takmayı düşünüyorum..bu ne kadar olanaklıdır...yada daha büyük bir akü kullanmak istersem motoru nasıl ayarlamalıyım

Ne kadar büyük bir akü?? tutupta 1kg lik akü koyarsan o araba yürümez Yüksek devirli motorlardan al bir tane. 20bin devir yapan motorlar var. O kadar yüksek olmasın sonra motor kalkışta çok zorlanır yanabilir. Kalkış içinde ek bir devre yapabilirsin. Kalkış için önce düşük devir yaptırtacak sonra devir yükselecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.