Arkadaşlar öncelikle merhaba. Çok büyük bir sorunum var işin içinden çıkamıyorum. Hemen anlatayım;
İnternet üzerinde 200 mb partlar halinde rap-idshareden dosyaları indirdim; daha sonra açıp içindekileri bir klasöre çıkarttım;
hjspilit programı ile join dedikten sonra 001 dosyasını gördükten sonra ok e bastım;
karşıma böyle bir dosya çıktı. Şimdi bu dosyanın uzantısı yok gözüküyor. ben dedim ki herhalde .iso eklemeyi unutmuşlar falan sonradan iso uzantısı ekledim, iso programları image olarak görmediler. daha sonra aklıma bir fikir daha geldi dedim bu rar olabilir mi? sonra ;
böyle yapınca dosyamız ortaya çıktı. lakin herşey çözüldü derken şöyle bir sorun çıktı karşıma;
biliyorum çok fazla uzattım ve zamanınızı aldım. hatta biraz abartmış olabilirim ama tam detaylı anlatayım dedim ki tam sorunumu anlayın. bu işi çözebilecek bir bilgiye sahip olan kişiler bana yardım ederlerse çok makbule geçerler. şimdiden teşekkür ederim.
Birleştirmeyi yaparken İlk dosyanın yani "vty-0284.r00" üzerine birleştirmişsin. Oda dosyayı bozmuş haliyle. Şimdi orjinal indirdiklerin duruyorsa tekrar çıkart eksik dosyayı. Ardından tekrar dene. Küçük bi tavsiye neden birleştiriyorsunki. Zaten rar dan çıkarırken kendi birleştiriyor. Sen iki kere birleştirme yapıyorsun, boş yere vakit kaybediyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme