Şimdi Ara

ÜZÜLDÜK floyd vs pacman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dünde buraya yazmıştım nakavtla biterse pacman puanla floyd alır diye maalesef haklı çıktım floyd kaçarak maçı aldı tabi onurlu dövüşmeye değil boksa bakılıyor ve maçın sonucu şüphesiz floyd oldu pacman in kaybettiği kemerlere üzülüyorum çok iyi bir adam sürekli onu haykırdılar zaten floyd u tezahurat eden yoktu ama herif işi biliyor aldı yine

• Şu Floyd'u kendisi dışında seven yok heralde
    Mike Tyson'ın maçtan sonra attığı tweet ve söyledikleri çok iyiydi.Sağlam birisi gelse de dövşe şu Floyd'u yoksa susmaz "Bon Olo'don doho oyoyom"
  • Cinéma kullanıcısına yanıt
    bende yenilmesini istiyorum yenilgisiz bir kariyere sahip olmayı asla hakketmiyor ve söylediğine göre son maçını yapıp bırakıcakmış boksu umarım kaybeder aldığı kemerde alinin resmi varken aliden iyiyim demesi ne kadar adam olduğunu gösteriyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzFK

bende yenilmesini istiyorum yenilgisiz bir kariyere sahip olmayı asla hakketmiyor ve söylediğine göre son maçını yapıp bırakıcakmış boksu umarım kaybeder aldığı kemerde alinin resmi varken aliden iyiyim demesi ne kadar adam olduğunu gösteriyor zaten

Muhtemelen ayarlamıştır herşeyi.Böyle garantici biri yenilgisiz kariyerindeki son maçı kaybetmez.Son maçta şike bile olabilir,bu adamdan herşeyi beklerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.