Şimdi Ara

Üzülüyorum ama kendim için değil! QQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden kazandığınızda karşıdaki insanları rencide edecek sözler sarf ediyorsunuz? Neden kaybettiğinizde takım arkadaşınızın üzerine gidiyorsunuz, dahası tüm sülalesine küfür ediyorsunuz? Hiç mi aile terbiyesi almadınız? Karşınızdaki insanlara saygı duymak bu kadar mı zor birşey? Bakın beyler aranızda bilinçli insanlar olduğunu biliyorum. Onların bile küfür ettiğini görüyorum. Nolur yapmayın. Bu server bu hale bu yüzden geldi. Bu kadar cahil ve geri zekalı bir internet kafe nesli yetiştiği için gerçekten utanıyorum ve gelecekten hiç umutlu değilim. VE üzülüyorum kendim için değil bu insanlar için üzülüyorum. Küçük dünyalarına bir oyundan başka birşey sığrıdamayan, saygı sevgi bilmeyen, kültürsüz, düşüncesiz ve hadsiz insanlar için. Ama hala içinde birazcık adamlık olan insanlara sesleniyorum. Birşeyleri değiştirmek için bazen ufak kıvılcımlar gereklidir. Karşınızdakine saygınız yoksa da kendinize saygınız olsun. Gelin bugünden itibaren daha sportmence ve herşeyden önce kendimize saygımızı kaybetmeden, insanlıktan çıkmadan yaşayalım, oyunlar oynayalım.

İyi forumlar.

• +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokc

+1
    yazı yazmakdan oynayamayan adamlar var chate gönderdikleri mesaj sayıları cs sayılarından daha fazka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pweck5 -- 23 Şubat 2014; 16:06:27 >
  • bana saygı göstermeyene ben neden saygı göstereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

bana saygı göstermeyene ben neden saygı göstereyim
    Öyle bir şey yapmıyos ki qnq niye atarlandın sen şimdi
  • quote:

Herkes bu kafada olsaydı dünyanın hala bir tepsi şeklinde bir öküzün boynuzlarında olduğunu sanardık.

Karşıtlık bu durumlarda en iyi çözüm, anlatmak istediğin doğru kendi içinde mantıklı ama asla bir çözüm değil. Sadece dahada çığrından çıkarırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Flame yapana kadar oyun öğrenmeye çalışsak gayet iyi oyuncular oluruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Al işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puss in Boots

quote:

Al işte.

Alıntıları Göster
    her kazandığımda gg easy noobs yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm1ng

her kazandığımda gg easy noobs yazarım

Alıntıları Göster
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: KıLs

quote:

Al işte.

adam bana ana avrat sövsun sövsun sövsun sonra oyun sonu elini öpüp başıma mı koyayım bu nedir nasıl bir kafa bu
  • quote:

quote:

quote:

Al işte.

adam bana ana avrat sövsun sövsun sövsun sonra oyun sonu elini öpüp başıma mı koyayım bu nedir nasıl bir kafa bu

Alıntıları Göster
    Sen konuyu yanlış yere açmışsın kardeşim.

• quote:

quote:

quote:

Al işte.

Biraz olgun olmak ile alakası var ama sonuç olarak sövdüğü zaman sana değen bir şey oluyor mu ? Hayır.Blokla geç.Cevap vermen,onun seviyesinde olduğunu gösterir.

• quote:

Sonra vay efendim niye bronzum

• quote:

Orijinalden alıntı: Yanlıç

quote:

Sonra vay efendim niye bronzum

sen git başka adamlara bronz salla sincap

http://www.lolking.net/summoner/tr/740439
  • quote:

sen saygı göstererek onu düzeltebilirsin emin ol sadece sinirin bozulur iyi konuş düzelir muhtemelen utanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

quote:

sen saygı göstererek onu düzeltebilirsin emin ol sadece sinirin bozulur iyi konuş düzelir muhtemelen utanır

Alıntıları Göster
    Öyle olur mu hiç? Herkes profesyonel oyuncu, turnuvalardaki gibi oynuyorlar. Ama birisi yanındaki arkadaşı, jungler, support işini düzgün yapamadığında(!) hemen suç onların oluyor. Ayrıca tüm killeri onlar toplayacaklar, tüm kuleleri onlar alacak, tüm mavi-kırmızı hep onlara gidecek. Karakter seçerken hep en güçlüleri, kendi istediklerini alacaklar. Başkaları önemli olur mu hiç?

Bencilliği dışa vuran tipler bunlar. Ülkesi, rengi, ırkı yok. EU West'te birkaç defa bazı aptallar yüzünden oyunu sildim. Sonrasında sakinleşip mantıklı düşününce onlar için neden ben mahrum kalıyorum ki dedim. Onlara uymamayı, takılmamayı, seyrine uygun hareket etmeyi öğrenmek lazım. Yoksa olan sadece sana oluyor, karşı taraf tıkırında devam ediyor.

• quote:

quote:

quote:

Al işte.

Alıntıları Göster
    Eline koluna yüreğine sağlık kardeşim. İçimdekileri dökmüşsün, sonuna kadar söylediklerini taktir ediyorum.

• Bnce haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: trimbaler-

Eline koluna yüreğine sağlık kardeşim. İçimdekileri dökmüşsün, sonuna kadar söylediklerini taktir ediyorum.

Alıntıları Göster
    Deminki oyunda adam ks attın diye sövüyordu ve alıcamız oyunu 2 kiş yüzünden kaybettik en ufak bişeyde tartışma çıkartmaya küfür etmeye çalısıyorlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.