Arkadaşlar, okumadığım forum kalmadı.Tüm arkadaşların değerli görüşlerini sıkılmadan okudum.Markaların servislerine kadar araştırdım.Bu iş şans işi, çok beğenilen tavsiye edilen bir ürünü alıp kafayı yemekte mümkün tam terside. Sonuç olarak sony lcd alacağım.Bu kararımda, dinamik kontrast- gerçek kontrast karmaşasının resmi sitesindeki ürünlerde ayrı ayrı belirtilmesi ve bu konu hakkınada bilgi verici açıklamalar etkili oldu. Diğer markalarda bu açıklığı göremedim(belkide gözümden kaçtı) Model olarakta kdl-32p3000 i seçtim.(1500-2000ytl bütçe dolayısıyla).Sanırım yeni bir model hiç bir bilgim yok inceleyen,kullanan arkadaşlardan bilgi rica ederim.
bu urun toshıbanın en cok talep goren urunudur ıstersen bunuda bı ıncele
Sony bence iyi bir seçim bende d3000 serisi var ve çok çok memnunum. Ps3 dvd ve sd performansı harika. Hayırlı olsun
Ben de yeni sipariş verdim.3 gün sonra elimde olur. Şimdiye kadar ki kullanımından memnun kaldın mı? Herhangi bir tavsiyen var mı? Kablolar DVD için yeterli mi?
sevgili mustahsil bende 32D3000 kullanıyorum , mükemmel diye niteledigini SD yayın perfırmansına hangi ayarlar ve baglantı tipi ile ulaşıyorsun ( digitürk - altın skart vb. )?bende senden esınlenerekten mükemmele ulaşmak isterim tv ayarlarından yaptıgın tercihlari belirtirsen sevinirim..
Çok fazla değişiklik yapmadım uydu receiver kullanıyorum ve altınkarışım uçlu scartla bağlantı yaptım. Hareket hızını yükselttim ,ışık algılayıcı açık ,siyah düzeltme ayarımı normale yükselttim ,renk standard ,oyun ve sinema modu kapalı şu anda gördüğüm bunlar ve görüntüm bence mükemmel.
quote:
Orjinalden alıntı: bitter end
sevgili mustahsil bende 32D3000 kullanıyorum , mükemmel diye niteledigini SD yayın perfırmansına hangi ayarlar ve baglantı tipi ile ulaşıyorsun ( digitürk - altın skart vb. )?bende senden esınlenerekten mükemmele ulaşmak isterim tv ayarlarından yaptıgın tercihlari belirtirsen sevinirim..