Şimdi Ara

Uzun Ömürlü Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese. Beni en az 4-5 sene performans kaybı çok olmadan götürebilecek, ısınma sorunu olmayan, fanları rahatsız edecek seviyede ses yapmayan bir laptop bakıyorum. Bütçem 40-45k arası. Oyun oynayan biri olmadım şimdiye kadar ama bundan sonra başlayabilirim diye düşünmüştüm o yüzden hem günlük laptoplara hem gaminglere baktım. Laptopu %70 günlük işler %30 oyun oynamak için kullanmak istiyorum diyebilirim. 1TB SSD ve 16gb ram olan laptoplara baktığımda gaming ve günlükler arasında pek fiyat farkı göremedim o yüzden oyuna daha çok yakınım. Fiyat olarak en uygunu Monster gibi ama ısınma/fan konusunda çok fazla olumsuz şey okudum, günde sadece 1-2 saat oyun oynamasam bile bu problemleri yaşar mıyım? Monster dışında Asus veya Acer da olabilir. Araştırdıkça kafam daha da karıştı o yüzden fikir danışmak istedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Uzun vade kafa rahatlığı istiyorsan Asus ROG serisi, malzeme kalitesi vs olarak tatmin edici. O kadar param yok diyorsan TUF da bakabilirsin

• Hangi markalardan uzak durmalısın;
    Msi ve Erazer..
    Ram 10 yıl önceki Ddr4 teknolojisi.
    Ekran kartı yüksek ama watt değeri düşük.
    4060-4070-4080-4090 fakat 45-60-75w bir işe yaramaz!!

Ayrıca Casper, Monster da alınmaz.
    Aynı fiyata daha iyisi mümkün iken...
    Acer Nitro 16 yani N16 serisi
    Asus Tuf serisi Amd işlemciler
    Lenovo LOQ Amd işlemcili olanlara bakın derim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN UZUN ÖMÜRLÜ SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Uzun ömürlü ampul tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.