ben yıllardır nokia1100 kullanıyorum.yani sadece arama ve aranma , o kadar. cep telefonundan beklentim çok büyük değil. benim için en önemli faktör şarjı... elimdeki telefonu piyasaya çıktığı hafta almıştım ve çok da memnun kaldım yıllarca.20 günden fazla şarjlı kullandım yıllarca ama bir yıldır falan şarjı 1 haftaya düştü. daha da önemlisi,artık telde seviyeyi bir çıta daha yükseltmek ve çift simkartlı , mümkünse düzgün mp3 çalabilen bir modele yükseltmek istiyorum. fiyatı mümkünse 300'ü geçmesin pek. şu da önemli telefonun donanımı bir müddet sonra arıza vermemeli yani sağlam olmalı. artık teknoloji kompleks hale geldikçe arızalar da artmaya başladı. önerisi olan?
Bu zamanlarda şarjı uzun giden bir telefon bulamazsınız gibi geliyor bana. Ama öneri için Nokia 5130 modelini önerebilirim. Ben bu telefonu çok sıklıkla kullanıyorum. nerdeyse hep internete bağlanıyorum bu telefon üzerinden. ayrıca müzik de dinliyorum telefonu nerdeyse elimden düşürmüyorum. günde 4saat internete giriyorum ve fazla olmasada müzik dinliyorum şarjı 1gün gidiyor. Eğer çok sık kullanmayacaksanız 1haftaya yakın gidebilir diye düşünüyorum. Ilk aldığım zamanlar öyle idi internete girmediğim zamanlar.